FABRIKAT

Välkända truckmärken

Hos oss hittar du truckar från välkända truckfabrikat

Vi vet hur viktigt det är att ha rätt truck till rätt verksamhet. Oavsett din verksamhets förutsättningar och önskemål. Med vårt utbud av truckar från många kända truckmärken och truckfabrikat kan du enkelt hitta rätt truck för er. Vi vill att du ska få tillgång till ett så komplett urval av truckmärken som möjligt, både nya och begagnade truckar. På VS Truck hittar du truckar från Bobcat, som tidigare gick under namnet Doosan och Tysk-Amerikanska Crown, men även från andra välkända fabrikat som Linde, BT, Cesab, Mitsubishi, Atlet, Kalmar, Toyota, Pramac, Nissan, Still och Jungheinrich.

Crown

Pramac

Doosan

Vi är generalagenter och har fullservicesortiment av truckar från sydkoreanska Bobcat, tidigare Doosan, amerikanska Crown och italienska Pramac. Crown och Bobcat är två märken på uppgång i Sverige och i nivå med Still, Linde, Toyota och Jungheinrich.

VÅRA NÖJDA KUNDER

Willy Berglund

Logistikansvarig
Börjes Tingsryd AB Hästsport

En riktig bra kontakt med säljaren hela vägen. Trucken är underbar att åka med, smidig och graciös i de smala lagergångarna. Tip Top helt enkelt!

Anton Söderberg

Underhållsansvarig
Stena Recycling

Vi är mycket nöjda med all hjälp och support vi får från VS Truck!
Teknikern Martin Karlsson är en riktig klippa!

Mikael Grönvall

Entreprenadchef
Lunds Kommuns Fastighets AB

Bra upplägg på teori varvat med praktiska övningar. Utbildningsledare som hade förmågan att lära ut på ett sätt som gjorde det både intressant och lärorikt med en god touch av humor.

Henrik Bergström

Lager och Logistik ansvarig
OptoComp GVAB

Filip Arnesson är den bästa servicetekniker vi vet. Han är skärpt och förstår direkt vad det är som måste göras - mycket bra att ha och göra med.
Kan inte bli annat än högsta betyg.

Bernhard Pedersen

Lageransvarig
Fine Scandinavia

Jag ringde Filip Arnesson då vi hade krockat med trucken, fick snabbt hjälp av honom!

Läs mer om vad våra kunder har att säga om VS Truck

FAQ - VANLIGA FRÅGOR OM TRUCKFABRIKAT

Vilka truckfabrikat representerar VS Truck?

VS Truck har generalagenturen för Doosan/Bobcat, Crown och Pramac. Hos oss på VS Truck hittar du även truckar från kända truckfabrikat såsom: LindeBTCesabMitsubishiAtletKalmarToyotaNissanStill och Jungheinrich.

Vilket truckmärke är bäst?

Olika truckmärken är bra på olika saker. Vi är generalagenter och har fullservicesortiment av truckar från sydkoreanska Doosan, amerikanska Crown och italienska Pramac.

Vad finns det för olika truckar?

Frågor kring andra truckmärken?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi vill gärna hjälpa dig!