saxlyft

Saxlyft och saxlyftvagn för din verksamhet

Saxlyft för horisontell transport, orderplockning eller som en arbetsstation

Vill ni öka produktiviteten i er orderplockning? En saxlyftvagn kan användas som en arbetsstation, justerbar i höjdled eller för orderplockning. Vissa modeller har en hydraulisk snabblyftfunktion som ger en ökad produktivitet och komfort vid hantering av laster. Tack vare sin kompakta konstruktion, får saxlyften en lägre tyngdpunkt, vilket för att den blir lättmanövrerad. En elektrisk saxlyft med våg är ett populärt alternativ bland våra kunder. Vi har många nya saxlyftar från Pramac i lager.

Varför ska du ha en saxlyft?

01

Ergonomisk godshantering

Saxlyftvagn erbjuder ergonomisk godshantering på höjden och kan användas som en arbetsstation, justerbar i höjdled, eller för orderplockning.
02

Enkel att använda & underhålla

Enkelt att höja och sänka saxlyften antingen med hjälp av elektriskt reglage på handtaget eller manuella pumpningar.
03

Kompakt design

Saxlyftar har en robust och kompakt design samt en optimerad truckvikt, vilket gör att den passar in i olika arbetsmiljöer.

Utrustning till din saxlyft

01

Väg under transporten

Vill du kunna väga och transportera ditt gods i ett enda moment? Då är en saxlyft med inbyggd våg starkt rekommenderat.
02

Rostfria produkter

Saxlyft i rostfritt material passar perfekt i de miljöer där det krävs att trucken inte rostar, exempelvis inom livsmedelsindustrin.
03

Manuellt eller elektriskt lyft

Välj mellan manuellt eller elektriskt lyft. Elektriskt lyft ger en högre produktivitet och komfort vid hantering av gods.

Hitta

Saxlyft

Din

En saxlyft underlättar ditt arbete med lyft av pallar och annat gods vid lager- och monteringsarbete. Elektriskt eller manuellt? med eller utan våg – är du osäker på vilken typ av saxlyft som passar din verksamhet? Prata med oss. Vi hjälper gärna till om vi får chansen.

Våra nöjda kunder

Christoffer Sävhage

Gruppchef Fordonsservice EA2
Polisen

Jättebra utbildning, innehållet och upplägget var lagom ihopsatt. Trevlig kursledare, som verkade kunnig och kom med bra tips. Rekommenderar denna utbildning.

Willy Berglund

Logistikansvarig
Börjes Tingsryd AB Hästsport

En riktig bra kontakt med säljaren hela vägen. Trucken är underbar att åka med, smidig och graciös i de smala lagergångarna. Tip Top helt enkelt!

Anton Söderberg

Underhållsansvarig
Stena Recycling

Vi är mycket nöjda med all hjälp och support vi får från VS Truck!
Teknikern Martin Karlsson är en riktig klippa!

Mikael Grönvall

Entreprenadchef
Lunds Kommuns Fastighets AB

Bra upplägg på teori varvat med praktiska övningar. Utbildningsledare som hade förmågan att lära ut på ett sätt som gjorde det både intressant och lärorikt med en god touch av humor.

Bernhard Pedersen

Lageransvarig
Fine Scandinavia

Jag ringde Filip Arnesson då vi hade krockat med trucken, fick snabbt hjälp av honom!

Henrik Bergström

Lager och Logistik ansvarig
OptoComp GVAB

Filip Arnesson är den bästa servicetekniker vi vet. Han är skärpt och förstår direkt vad det är som måste göras - mycket bra att ha och göra med.
Kan inte bli annat än högsta betyg.

Läs mer om vad våra kunder har att säga om VS Truck

FAQ - Vanliga frågor om saxlyftar

När passar en saxlyft?

En saxlyft erbjuder ergonomisk godshantering på höjden och kan användas som en arbetsstation, justerbar i höjdled, eller för orderplockning.

Vilka saxlyftar finns det?

På VS Truck erbjuder vi manuella saxlyftar, eldrivna saxlyftar samt saxlyftar med och utan våg. Är du osäker på vilken typ av saxlyft som passar din verksamhet? Prata med oss.

Vilken saxlyft är bäst?

Det finns många olika saxlyftar från olika kända truckmärken och vilken som är bäst beror helt på vad du behöver. Hos oss hittar du nya saxlyftar från Pramac för omgående leverans.

Frågor kring saxlyftar?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi vill gärna hjälpa dig!