mini alert

Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

När önskas service?
Group 16 Copy 8 Boka service

Effektiva plocktruckar för din verksamhet

Plocktruck - även känd som orderplocktruck.

Plocktrucken har blivit en nödvändighet inom många branscher. Truckarna är konstruerad med en höjbar ståplattform, vilket ökar produktiviteten vid orderplockning. Plocktrucken ger dig som förare möjlighet att hissa till önskad arbetshöjd. När det handlar om plocktruck är inget användningsområde det andra likt. Faktorer som typ av lastpall, godsets vikt, hyllhöjd, körsträcka och så vidare skiljer sig åt mellan olika verksamheter. Dagens plocktruckar drivs främst av el, men det finns även maskiner tillgängliga som är anpassade för bensin eller diesel.

Effektiva plocktruckar för din verksamhet

Plocktruckar från crown

Fördelar med en plocktruck

Effektiv Optimera orderplock

En plocktruck är utformad för att kunna plocka och flytta olika typer av varor, till exempel lådor eller andra typer av förpackningar.

Enkel Att hantera

Plocktruckar är enkla att hantera och har god lastkapacitet, vilket gör att de lämpar sig väl för både små och stora lagermiljöer.

Flexibel Horisontell transport

Det går även att använda en plocktruck för horisontell transport samt hantering av lastpallar, vilket brukat vara uppskattat.

Plocktruck för din verksamhet

Plocktruck - för ökad produktivitet vid plockning.

Med en plocktruck befinner föraren alltid helt innanför truckens kanter tack vare plattformens konstruktion, vilket gör att föraren alltid är skyddad under körning och vid orderplockning. Med många plocktruckar kan du både lyfta och sänka samtidigt under körningen, därmed kan du som förare enkelt nå det önskade godset. Vissa plocktruckar är konstruerade så att hastigheten begränsas automatiskt i kurvor, vilket brukar vara uppskattat. En annan säkerhetsfunktion som många plocktruckar har är dödmansbrytare, om föraren lämnar plattformen eller trycker på nödstoppet bromsar trucken automatiskt anpassat till lastens vikt.

Plocktruck för din verksamhet

begagnad plocktruck
  • Hitta
  • Din
  • Plocktruck

Plocktruck för höglager.

Ska du förflytta dina varor utmed golvnivån? Då passar en lyftande plocktruck. Har du däremot höga hyllplan och behöver kunna plocka dina varor från höga höjder? Då är en höglyftande plocktruck starkt att rekommendera, både gods och föraren lyfts upp till önskad höjd. Höglyftande plocktruckar hittas därför oftast i höglager.

Group 16 Copy 2

Frågor kring plocktruckar?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi vill gärna hjälpa dig!