Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

När önskas service?

Vågvagn är en variant av pallyftare med våg

Behöver ni kunna transportera och väga gods samtidigt? Då kan en vågvagn, pallyftare med våg eller en viktindikator förenkla er arbetsprocess på lagret. Ni sparar tid och energi på att väga varje pall separat innan lastning. Det finns flera olika modeller som klarar vikter från 2000 kg upp till 2500 kg. En del vågvagnar kommer även med QuickLift, en funktion som gör att ni inte behöver göra lika många pumpslag för att få upp godset från marken, vilket ger förbättrad effektivitet. Är ni osäkra på vilken typ av vågvagn eller pallyftare med våg som är rätt för just er verksamhet? Vi hjälper gärna till! Vi har flera pallyftare med våg från Pramac i lager.

Vågvagn för din verksamhet

pallyftare med våg från italienska pramac

Fördelar med pallyftare med våg

Effektiv Transportera & väga

En pallyftare med våg, även känd som vågvagn, är ett hjälpmedel som snabbt effektiverar arbetsprocessen när ni kan transportera och väga gods i en och samma arbetscykel.

Quicklift Ökad effektivitet

En pallyftare med våg som har quicklift gör att du enkelt kan lyfta godset på få pumpslag.

Robust Design

Pallyftare har en robust design med lågt vikt, vilket gör att det är lätt att manövrera.

Våra nöjda kunder

Läs mer om vad våra kunder har att säga om VS Truck

En riktig bra kontakt med säljaren hela vägen. Trucken är underbar att åka med, smidig och graciös i de smala lagergångarna. Tip Top helt enkelt!
Willy Berglund
Logistikansvarig,  Börjes Tingsryd AB Hästsport
Filip Arnesson är den bästa servicetekniker vi vet. Han är skärpt och förstår direkt vad det är som måste göras - mycket bra att ha och göra med.
Kan inte bli annat än högsta betyg.
Henrik Bergström
Lager och Logistik ansvarig,  OptoComp GVAB
Jättebra utbildning, innehållet och upplägget var lagom ihopsatt. Trevlig kursledare, som verkade kunnig och kom med bra tips. Rekommenderar denna utbildning.
Christoffer Sävhage
Gruppchef Fordonsservice EA2,  Polisen
Jag ringde Filip Arnesson då vi hade krockat med trucken, fick snabbt hjälp av honom!
Bernhard Pedersen
Lageransvarig ,  Fine Scandinavia
Bra upplägg på teori varvat med praktiska övningar. Utbildningsledare som hade förmågan att lära ut på ett sätt som gjorde det både intressant och lärorikt med en god touch av humor.
Mikael Grönvall
Entreprenadchef,  Lunds Kommuns Fastighets AB
Vi är mycket nöjda med all hjälp och support vi får från VS Truck!
Teknikern Martin Karlsson är en riktig klippa!
Anton Söderberg
Underhållsansvarig,  Stena Recycling

FAQ - Vanliga frågor om vågvagnar

 • 01

  Varför ska man ha en pallyftare med våg?

  En vågvagn är en perfekt redskap om ni behöver kunna transportera och väga gods samtidigt. Ni sparar tid och energi på att väga varje pall separat innan lastning.

 • 02

  Hur exakt är vågen på en pallyftare med våg?

  Exaktheten på vågen i en pallyftare med våg kan variera beroende på modell och tillverkare, men de flesta moderna vågvagnar är designade för att erbjuda hög precision. Det är vanligt med en noggrannhet på ±0,1% till ±0,5% av lastens totala vikt.

 • 03

  Hur underhåller jag en pallyftare med våg?

  Underhåll av en pallyftare med våg inkluderar regelbunden kalibrering av vågen för att säkerställa noggrannhet över tid, samt standardunderhåll av pallyftaren såsom kontroll och smörjning av rörliga delar, batterikontroll för elektriska modeller, och inspektion av hydraulsystemet. Det är också viktigt att skydda vågkomponenterna från fukt och andra skador som kan påverka dess funktion.

 • 04

  Vad är quicklift?

  Med quicklift behöver ni inte göra lika många pumpslag för att få upp lasten, så länge lasten understiger vissa viktbegränsningar. En fördel är att det minskar tiden och ansträngningen det tar att lyfta varje pall från golvet för användaren.

 • 05

  Vilka fördelar har en pallyftare med våg?

  En vågvagn är ett hjälpmedel som snabbt effektiverar arbetsprocessen när ni kan transportera och väga gods i en och samma arbetscykel. En vågvagn är lätt att manövrera.

 • 06

  Vilka funktioner kan jag förvänta mig av en pallyftare med våg?

  Utöver grundläggande vägningsfunktioner erbjuder många pallyftare med våg avancerade funktioner som ackumulerad vägning, där flera lasters vikt summeras automatiskt, och kontrollvägning, som indikerar om en last är inom ett specifikt viktintervall. Andra funktioner kan inkludera datalagring, anslutning till lagersystem eller utskrift av vägningsresultat.

Group 16 Copy 2

Frågor kring pallyftare med våg?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi vill gärna hjälpa dig!