Mitsubishi truckar

Truckmärket Mitsubishi har varit representerat i Sverige sedan 1982.

Mitsubishi gaffeltruckar har varit representerat i Sverige sedan 1982 och erbjuder ett brett utbud av truckar. Mitsubishis truckar kännetecknas av hög teknologi, kvalitet, ergonomi och design. Deras sortiment består av bland annat motviktstruckar med lastkapaciteter upptill 1 000 ton, ledstaplare och låglyftare. Mitsubishis ambition är att täcka alla materialhanteringsbehov både inomhus och utomhus. Hos oss hittar du begagnade Mitsubishi truckar som håller hög kvalitet.

Vad är Mitsubishi bra på?

Smidiga

Motviktstruck

Mitsubishis motviktstruckar är kända för att vara smidiga, allt för en mer effektiv och snabb materialhantering.
Stabila

Skjutstativtruck

Även vid höga lyfthöjder förblir Mitsubishis skjutstativtruck exceptionellt stabil. Trucken är tuff och mycket robust, vilket gör den idealisk för otroligt intensiva hanteringar.
Utbud

Orderplockare

Mitsubishi erbjuder ett unikt utbud av högpresterande orderplockare på mellannivå och på hög nivå. Truckarna har konstruerats för att skala upp produktiviteten.

Service av truckar från Mitsubishi

Truckservice när du behöver det - Vi ser till att din Mitsubishi truck fungerar.

Oavsett om ditt företag har en Mitsubishi motviktstruck eller skjutstativtruck, så vill vi se till att den fungerar. Vi utför många servicar på truckar från Mitsubishi. Vi brukar säga – en truck som sköts om och får lite kärlek och smörja kommer hålla mycket längre. Vi ser till att din Mitsubishi truck fungerar när du behöver dem, och att de kostar dig så lite som möjligt i driftkostnad.

Frågor kring truckar från Mitsubishi?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi vill gärna hjälpa dig!