Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

När önskas service?

Smalgångstruck för effektiv stapling i smala gångar

Ska ni stapla pallar och plocka enstaka artiklar? Då passar en smalgångstruck. Utöver gafflarna går det även att lyfta förarhytten på smalgångstruckar, vilket gör att ni enkelt kan komma åt båda sidorna av gången i höglagret utan att behöva vända på trucken. Det är svårt att överblicka inifrån en truck i smala och trånga gångar. Därför erbjuds det en mängd säkerhetsfunktioner på smalgångstruckar som minimerar olycksrisker för både truckföraren och de andra medarbetarna på lagret. Smalgångstrucken kan exempelvis sakta ned farten om underlaget är ojämnt. Det finns även placeringshjälpmedel, så som kamerasystem, för att förenkla godshanteringen på högre höjder.

Smalgångstruckar för din verksamhet

Begagnad smalgångstruck från Crown

Fördelar med en smalgångstruck

Smala Gångar

En smalgångstruck är i de flesta fall en plocktruck som är extra smal för att kunna jobba i mindre gångar.

Hög Säkerhet

Beroende truckmärken, men oftast behöver föraren ha kontakt med flera punkter innan det går att köra trucken.

Effektiv I höglager

Med en höjbar förarhytt kan ni enkelt komma åt båda sidorna av gången i höglagret utan att behöva vända på trucken.

 • Hitta
 • Din
 • Smalgångstruck

Smalgångstruck för effektiv stapling

Smalgångstruck är känd för sin säkerhet. För att förhindra felaktiga manövrer som kan orsaka olyckor är många smalgångstruckar utrustade med bland annat handsensorerna på manöverpanelen samt dödmansbrytaren i hyttgolvet. Dödmansbrytaren innebär att trucken stannar automatiskt om föraren tappar kontakt med dödmansbrytaren. För att kunna köra med trucken krävs det också att sidoräcken är stängda.

Våra nöjda kunder

Läs mer om vad våra kunder har att säga om VS Truck

En riktig bra kontakt med säljaren hela vägen. Trucken är underbar att åka med, smidig och graciös i de smala lagergångarna. Tip Top helt enkelt!
Willy Berglund
Logistikansvarig,  Börjes Tingsryd AB Hästsport
Bra upplägg på teori varvat med praktiska övningar. Utbildningsledare som hade förmågan att lära ut på ett sätt som gjorde det både intressant och lärorikt med en god touch av humor.
Mikael Grönvall
Entreprenadchef,  Lunds Kommuns Fastighets AB
Filip Arnesson är den bästa servicetekniker vi vet. Han är skärpt och förstår direkt vad det är som måste göras - mycket bra att ha och göra med.
Kan inte bli annat än högsta betyg.
Henrik Bergström
Lager och Logistik ansvarig,  OptoComp GVAB
Vi är mycket nöjda med all hjälp och support vi får från VS Truck!
Teknikern Martin Karlsson är en riktig klippa!
Anton Söderberg
Underhållsansvarig,  Stena Recycling
Jättebra utbildning, innehållet och upplägget var lagom ihopsatt. Trevlig kursledare, som verkade kunnig och kom med bra tips. Rekommenderar denna utbildning.
Christoffer Sävhage
Gruppchef Fordonsservice EA2,  Polisen
Jag ringde Filip Arnesson då vi hade krockat med trucken, fick snabbt hjälp av honom!
Bernhard Pedersen
Lageransvarig ,  Fine Scandinavia
Efter att ha kontaktat några företag i branschen så föll valet på VS-truck där jag fick kontakt med Magnus Göransson som på ett professionellt sätt såg till att jag fick den hjälp jag behövde. Reservdelar beställdes och kort därefter kom leveransen.
Patric Elmblad

FAQ - Vanliga frågor om smalgångstruckar

 • 01

  Hur skiljer sig smalgångstruckar från traditionella truckar när det gäller manövrerbarhet?

  Smalgångstruckar har unika styr- och drivsystem som tillåter dem att navigera i mycket smala gångar med precision. De kan exmepelvis ha svängbara gafflar, vilket minskar behovet av stora svängradier och möjliggör snabb och effektiv placering av laster på hög höjd.

 • 02

  Vad är en smalgångstruck?

  En smalgångstruck är en typ av truck som är särskilt utformad för att användas i smala gångar främst på lager. De är kompakta, lätta och smidiga.

 • 03

  Vilken smalgångstruck är bäst?

  Det finns olika smalgångstruckar från kända truckfabrikat. Hos oss hittar du många begagnade smalgångstruckar. Har vi inte just den trucken du letar efter kan vi oftast ordna fram en sådan.

 • 04

  Hur bidrar smalgångstruckar till ökad effektivitet?

  Smalgångstruckar ökar effektiviteten genom att tillåta dig bygga på höjden, minska gångbredderna och på så sätt öka det totala antalet varuplaceringsplatser.

   

 • 05

  Hur påverkar användningen av smalgångstruckar arbetsmiljön?

  Användningen av smalgångstruckar kan bidra till en säkrare och mer organiserad arbetsmiljö genom att minska trängseln i gångarna och optimera lagringsutrymmet. De höjer även produktiviteten genom att minska tid för varuförflyttning och förbättra tillgängligheten till varor.

 • 06

  Kan smalgångstruckar användas i både manuella och automatiserade lagersystem?

  Ja, smalgångstruckar är mycket mångsidiga och kan användas i både manuella och automatiserade lagersystem. I automatiserade system kan de styras av datorer för att öka effektiviteten och minska mänskliga fel, medan de i manuella system ger operatörerna flexibilitet att navigera snabbt och effektivt.

Group 16 Copy 2

Frågor kring smalgångstruckar?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi vill gärna hjälpa dig!