Begagnade Nissan truckar

Truckmärket Nissan började att tillverka truckar år 1957.

År 1957 började trucktillverkaren Nissan med sin produktion och tillverkade den allra första trucken. Idag ingår Nissan i Logisnext koncernen.

Nissan är kända för sina kraftfulla skjutstativtruckar och motviktstruckar. I mer än 50 år har Nissan varit en global leverantör av gaffeltruckar och materialhanteringsutrustning. Nissan är duktiga inom elektriska truckar, men erbjuder även ett brett utbud av diesel truckar.

Några nya Nissantruckar tillverkas inte. Vi har flera begagnade truckar från Nissan i lager. Köp eller hyr er truck hos oss.

Vad är Nissan bra på?

50 år

Erfarenhet

Nissan har länge varit en global leverantör av gaffeltruckar och materialhanteringsutrustning.
Eldriven

Truck

Nissan är kända för sina kraftfulla elektriska truckar.
Kompakta

Design

Med sin kompakta design erbjuder Nissan truckar en hög flexibilitet.

Truckar

Nissan

Från

Nissan tillverkade sin allra första gaffeltruck 1957. År 1961 började Nissan massproduktion av gaffeltruckar under företaget Shinnikkokukogyo Co. Ltd. Nissan för distribution i USA för att påbörja lokal tillverkning av sina gaffeltruckar i USA. Nissan är idag ett globalt truckmärke.

Service av truckar från Nissan

Truckservice - se till att serva din Nissan truck.

Din verksamhets produktivitet är beroende av truckarnas prestanda och tillgänglighet. Vi ser till att din Nissan truck fungerar när du behöver dem, och att de kostar dig så lite som möjligt i driftkostnad. Vår truckservice ger dig en bra truckekonomi. Underhållsservice eller akuta ärenden? Prata med oss. Vi hjälper gärna till om vi får chansen.

Frågor kring truckar från Nissan?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi vill gärna hjälpa dig!