mini alert

Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

När önskas service?
Group 16 Copy 8 Boka service
Hem »
Skjutstativtruckar

Skjutstativtruckar

Skjutstativtruck är den mest mångsidiga trucken.

Skjutstativtruckar är kompakta och har en imponerade lyfthöjd upp till 13 meter, därmed får ni ett effektivt utnyttjande av utrymmet med smala arbetsgångar. Skjutstativtruckar finns med olika markegenskaper, olika lyfthöjder och lyftkapaciteter. En skjutstativtruck är särskilt användbar vid pallagring och klarar såväl blockstapling som drive-in ”ställage” och hantering av långt gods. Skjutstativtruckar tillverkas endast som el truckar.

Skjutstativtruckar

Crown skjutstativtruckar

Fördelar med skjutstativtruckar

Kompakt Design

Ett kännetecken skjutstativtruckar har är deras kompakta design. Idealisk i lager med inte så breda och höga truckgångar men ändå krävs höga lyfthöjder.

Flexibel Godshantering

Med en skjutstativtruck kan du hantera exempelvis EUR-pallar från både lång- och kortsida, vilket ökar effektiviteten.

Användbar Vid pallagring

Vill du ha en truck som ska kunna lyfta väldigt högt, ha bra lyftkapacitet och är enkel att manövrera? Då ska ni titta på skjutstativtruckar.

Hitta din skjutstativtruck

Skjutstativtruck - även kallad skjutmastare.

Skjutstativtruckens styrkor märks särskilt i trånga utrymmen. I och med trenden går mot allt högre lagerlokaler och ställage, då kan du fortfarande utföra ett effektiv med en skjutstativtruck. Med sin kompakta konstruktion i kombination med den höga lastkapaciteten är skjutstativtrucken inte bara flexibel men också effektiv. Du som förare får också bättre skydd med en skjutstativtruck då du sitter i trucken under hela körningen.

Hitta din skjutstativtruck

röd bt begagnad skjutstativtruck

Skjutstativtruck med hög flexibilitet.

Skjutstativtruckar är kända för att vara allsidiga och används mycket inom lager och distribution. Truckarna är utrustade med ett flerdelat teleskoperande stativ som kan skjutas in och ut. Det går alltså att ha lasten både i utskjutet läge som en motviktstruck för att vara flexibelt vid olika bredd på gångar måttet som anges är "gångbredd" och det går också att lyfta högt. En skjutstativtruck klarar såväl blockstapling som drive-in ”ställage” och hantering av lång-gods.

Group 16 Copy 2

Frågor kring skjutstativtruckar?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi vill gärna hjälpa dig!