Köp, hyra eller leasa truck

Vi erbjuder skräddarsydda finansierings­lösningar för att lösa er truckbehov

Minska kostnader och kapitalbehovet med våra olika finansieringslösningar. Oavsett om ni behöver en eller flera truckar, eller kanske en hel flotta – vi hjälper ert företag att utnyttja kapitalet optimalt och ha en truckflotta till lägsta möjliga kostnad. Vi har ett nära samarbete med banker och finansbolag, därför kan vi erbjuda olika finansieringsalternativ för dig. Välj mellan leasing och uthyrning. Välkomna att kontakta oss så hjälper vi er att hitta rätt finansiering.

Hyr truckar snabbt och flexibelt

Över 200 truckar i lager för uthyrning

Kanske behöver ni en truck vid ett fåtal tillfällen, eller till och med bara vid ett enstaka tillfälle? Hos oss kan ni hyra truckar i några timmar, några dagar eller ännu längre. Hyr truckar efter era behov helt enkelt, utan bindningstid. Ni kan när som helst byta truck. Vi har ett brett produktsortiment med både nya och begagnade truckar till hyra på både kort och långtid. Vi är flexibla och har snabba leveranser.

Hyra

Leasa

Eller

Oavsett om du behöver en ny eller begagnad truck, vi anpassar finansieringsavtal och servicegrad efter era önskemål. Våra maskiner ägs av oss, vilket innebär att vi kan göra upp affären och avtalet direkt med ert företag eller er bankkontakt. Och om ert behov eller förutsättningar skulle ändras efter hand, då hjälper vi till att hitta en ny lösning för er. Välkomna att kontakta oss så hjälper vi er att hitta rätt finansiering.

Leasing är ett alternativ till kontantköp av truck

Använd trucken utan köp - till en låg kostnad. Leasa truck hos oss

Behöver ni truckar under en medellång till lång tidsperiod? Då passar det med leasing med individuella hyrestider till en fast månadskostnad. Beroende på truckmodell, finns möjligheten att anpassa månadsbetalningen. Ett leasingavtal löper vanligtvis mellan 24 månader upp till 60 månader. Det är vi som äger trucken, vilket gör att ditt företag inte binder det egna kapitalet – brukar vara uppskattat bland våra kunder.

Våra nöjda kunder

Willy Berglund

Logistikansvarig
Börjes Tingsryd AB Hästsport

En riktig bra kontakt med säljaren hela vägen. Trucken är underbar att åka med, smidig och graciös i de smala lagergångarna. Tip Top helt enkelt!

Patric Elmblad

Tekniker
L.G.A Transport & Service AB

Efter att ha kontaktat några företag i branschen så föll valet på VS-truck där jag fick kontakt med Magnus Göransson som på ett professionellt sätt såg till att jag fick den hjälp jag behövde. Reservdelar beställdes och kort därefter kom leveransen.

Henrik Bergström

Lager och Logistik ansvarig
OptoComp GVAB

Filip Arnesson är den bästa servicetekniker vi vet. Han är skärpt och förstår direkt vad det är som måste göras - mycket bra att ha och göra med.
Kan inte bli annat än högsta betyg.

Anton Söderberg

Underhållsansvarig
Stena Recycling

Vi är mycket nöjda med all hjälp och support vi får från VS Truck!
Teknikern Martin Karlsson är en riktig klippa!

Bernhard Pedersen

Lageransvarig
Fine Scandinavia

Jag ringde Filip Arnesson då vi hade krockat med trucken, fick snabbt hjälp av honom!

Läs mer om vad våra kunder har att säga om VS Truck

FAQ - Vanliga frågor om finansierings­alternativ

Hur funkar leasing av truck?

När du leasar din truck hos oss betalar du bara för användandet, inte för ägandet. Du får en samlad faktura för utrustning, försäkring och eventuella tilläggstjänster som serviceavtal. Smidigt och enkelt, helt enkelt.

Ska jag köpa, hyra eller leasa min nästa truck?

Vilket finansieringsalternativ passar bäst för din verksamhet? Ska du hyra, köpa eller leasa din nästa truck? Det finns både för- och nackdelar med de olika alternativen. Läs mer om att köpa truck, hyra truck & leasa truck. Annars kan du alltid vända dig till våra truckexperter.

Vilka fördelar finns det med att hyra truck?

Det finns flera fördelar med att hyra en truck hos oss, bland annat följande: 

  • Ni binder inte något kapital, ingen restvärdesrisk, bekymmersfri och snabb service, månadskostnad utan överraskning och en försäkrad truck.
  • Alla truckar kontrolleras av våra erfarna servicetekniker innan leverans. Truckarna uppfyller självklart alla lagenliga krav. Vi erbjuder hjälp och extra utrustning under hela uthyrningstiden.
  • Uthyrningstiden anpassas helt efter era behov. Hyr en truck i några timmar eller en dag eller flera år.

Hur länge kan jag hyra en truck?

Om ni behöver en eller flera truckar under en längre tid, då är långtidshyra/rental starkt rekommenderat. Om ni däremot behöver en truck under en kort begränsad period, då passar korttidshyra. 

Vad kostar det att hyra en truck?

Kostnaden för att hyra en truck varierar beroende på hur länge ni vill hyra trucken och hur mycket ni kommer nyttja trucken. Begär en offert av våra truckexperter i kontaktformulären nedan eller jämför själv bland våra 300 nya och begagnade truckar.

Vill du veta mer om finansierings­alternativ?

Vi vill gärna hjälpa dig! Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan.