mini alert

Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

När önskas service?
Group 16 Copy 8 Boka service
Hem »
Finansiering

Finansieringsalternativ

Vi erbjuder skräddarsydda finansieringslösningar för att lösa er truckbehov.

Du kan minska både kostnader och kapitalbehovet med våra finansieringslösningar. Oavsett om ni behöver en eller flera truckar, eller kanske en hel flotta – vi hjälper ert företag att utnyttja kapitalet optimalt och ha en truckflotta till lägsta möjliga kostnad. Vi har ett nära samarbete med banker och finansbolag, därför kan vi erbjuda olika finansieringsalternativ för dig. Välj mellan leasing och uthyrning. Välkomna att kontakta oss så hjälper vi er att hitta rätt finansiering.

Finansieringsalternativ

hyra eller leasa din truck

När du vill hyra din truck

Vi erbjuder stor flexibilitet för dig som vill hyra truckar.

Kanske behöver ni en truck vid ett fåtal tillfällen, eller till och med bara vid ett enstaka tillfälle? Hos oss kan ni hyra truckar i några timmar, några dagar eller ännu längre. Hyr truckar efter era behov helt enkelt, utan bindningstid. Ni kan när som helst byta truck. Vi har ett brett produktsortiment med både nya och begagnade truckar till hyra på både kort och långtid. Vi är flexibla och har snabba leveranser.

När du vill hyra din truck

  • Hyra
  • Eller
  • Leasa

Flexibla finansieringsalternativ.

Oavsett om du behöver en ny eller begagnad truck, vi anpassar finansieringsavtal och servicegrad efter era önskemål. Våra maskiner ägs av oss, vilket innebär att vi kan göra upp affären och avtalet direkt med ert företag eller er bankkontakt. Och om ert behov eller förutsättningar skulle ändras efter hand, då hjälper vi till att hitta en ny lösning för er. Välkomna att kontakta oss så hjälper vi er att hitta rätt finansiering.

När du vill leasa din truck

Leasing är ett alternativ till kontantköp av truck.

Behöver ni truckar under en medellång till lång tidsperiod? Då passar det med leasing med individuella hyrestider till en fast månadskostnad. Beroende på truckmodell, finns möjligheten att anpassa månadsbetalningen. Ett leasingavtal löper vanligtvis mellan 24 månader upp till 60 månader. Det är vi som äger trucken, vilket gör att ditt företag inte binder det egna kapitalet – brukar vara uppskattat bland våra kunder.

När du vill leasa din truck

Group 16 Copy 2

Vill du veta mer om finansieringsalternativ?

Vi vill gärna hjälpa dig! Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan.