STÄDMASKINER

Städmaskin för din verksamhet

Det finns ett stort urval av städmaskiner

Behövs det en snabb och grundlig städning går det alltid att lita på en städmaskin. Det finns olika typer av städmaskiner som kan behövas för städning; bland annat våtdammsugare, skurmaskiner, polermaskiner och högtryckstvättar. Med rätt maskin kan ni städa era ytor effektivare. Vi vet att ingen verksamhet är den andra lik – prata gärna med oss så hjälper vi dig att hitta en rätt städmaskin. Finns det ingen städmaskin på lager? Ingen fara, med vår nära relation med leverantörerna kan vi snabbt hitta en lösning för dig. Välj om du vill köpa, hyra eller leasa en städmaskin. Läs mer om att hyra truck eller leasa truck.

Fördelar med städmaskiner

01

Kostnadseffektiv

Smarta städmaskiner minskar behovet av städpersonal och förbrukningsmaterial, vilket leder till ekonomiska besparingar.
02

Högre produktivitet

Städmaskiner rengör ytor snabbare och mer grundligt än manuell rengöring, vilket sparar både tid och arbetskraft.
03

Bättre ergonomi

Städmaskiner minskar risken för arbetsrelaterade skador och belastningsskador. Detta gör städprocessen snällare mot kroppen och förbättrar arbetsmiljön för din personal.

Hitta

Städmaskin

Din

Vilken typ av borste som din städmaskin ska ha är helt beroende på vilken golv som ska skuras. Det finns att välja mellan plana borstar, rondeller eller cylindriska. Storleken på golvytan och tidsramen avgör skurbredden och om man ska välja en gå-bakom eller åkbar maskin.

Våra nöjda kunder

Willy Berglund

Logistikansvarig
Börjes Tingsryd AB Hästsport

En riktig bra kontakt med säljaren hela vägen. Trucken är underbar att åka med, smidig och graciös i de smala lagergångarna. Tip Top helt enkelt!

Patric Elmblad

Tekniker
L.G.A Transport & Service AB

Efter att ha kontaktat några företag i branschen så föll valet på VS-truck där jag fick kontakt med Magnus Göransson som på ett professionellt sätt såg till att jag fick den hjälp jag behövde. Reservdelar beställdes och kort därefter kom leveransen.

Tommy Berglund

Teknisk support
Källström Engineering AB

Kanon service och lätta att planera med!

Mikael Grönvall

Entreprenadchef
Lunds Kommuns Fastighets AB

Bra upplägg på teori varvat med praktiska övningar. Utbildningsledare som hade förmågan att lära ut på ett sätt som gjorde det både intressant och lärorikt med en god touch av humor.

Christoffer Sävhage

Gruppchef Fordonsservice EA2
Polisen

Jättebra utbildning, innehållet och upplägget var lagom ihopsatt. Trevlig kursledare, som verkade kunnig och kom med bra tips. Rekommenderar denna utbildning.

Anton Söderberg

Underhållsansvarig
Stena Recycling

Vi är mycket nöjda med all hjälp och support vi får från VS Truck!
Teknikern Martin Karlsson är en riktig klippa!

Henrik Bergström

Lager och Logistik ansvarig
OptoComp GVAB

Filip Arnesson är den bästa servicetekniker vi vet. Han är skärpt och förstår direkt vad det är som måste göras - mycket bra att ha och göra med.
Kan inte bli annat än högsta betyg.

Bernhard Pedersen

Lageransvarig
Fine Scandinavia

Jag ringde Filip Arnesson då vi hade krockat med trucken, fick snabbt hjälp av honom!

Läs mer om vad våra kunder har att säga om VS Truck

FAQ - Vanliga frågor om städmaskiner

Vad är en städmaskin?

En städmaskin är ett motordrivet hjälpmedel för rengöring av golv. De vanligast förekommande är en kombination av roterande borstar och en vattensug.

När passar en städmaskin?

Om det är stora öppna lokaler som ska städas är en städmaskin absolut en bra alternativ.

Vad ska man tänka på när man köper en städmaskin?

Innan ni köper en städmaskin, se över var ni ska förvara och underhålla den. Det behövs ett utrymme med vattenförsörjning och avlopp för att kunna rengöra och underhålla exempelvis en skurmaskin. Tänk även på följande: Hur mycket låter den? Har städmaskinen drift/underhållsfria batterier? Kan smutsvattentank rengöras och tömmas över golvbrunn? Har städmaskinen steglös drivning framåt och bakåt? Har maskinen enkelt justerbara handtag och kontroller?

Frågor kring städmaskiner?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi vill gärna hjälpa dig!