Truckmärket Jungheinrich grundades i Tyskland

Vi har truckar från Jungheinrich.

År 1953 grundades Jungheinrich och deras första produkt var en eldriven truck. Idag säljs Jungheinrich truckar i över 100 länder. Jungheinrich är duktiga på inomhustruckar, men erbjuder även utomhusmaskiner. Deras motviktstruckar är kända för att vara smidiga att hantera, vilket är uppskattat bland våra kunder. Med Jungheinrichs breda utbud kan du lätt hitta den optimala lösningen för just din verksamhet. Hos oss kan du hitta begagnade Jungheinrich som håller hög kvalitet. Vi utför också truckservice på alla truckar från Jungheinrich.

Vad är Jungheinrich bra på?

Erfarenhet

Lång erfarenhet

Jungheinrich har lång erfarenhet inom lagerlösningar och materialhantering, något som ger en trygghet för många vid köp av truck.
Effektiv

Skjutstativtruck

Ett kännetecken skjutstativtruckar från Jungheinrich har är att de är tillförlitliga och effektiva. Särskilt i trånga arbetsgångar, med sin kompakta konstruktion och höga lyfthöjd.
Brett

Trucksortiment

Jungheinrichs trucksortiment omfattar alla typer av pallyftare, låglyftare, staplare, skjutstativtruckar, motviktstruckar, plocktruckar och dragtruckar.

Truckar

Jungheinrich

Från

Jungheinrich har ett dotterbolag i Sverige med sitt huvudkontor i Skåne. De erbjuder ett unikt utbud, allt från minsta pallyftaren till höga smalgångstruckar. Jungheinrich har tillverkats sedan 1950 och produktionen av truckar sker fortfarande i Tyskland. Motviktstruck och skjutstativtruck är de duktiga på.

Service av Jungheinrich truckar

Service för minimering av stillestånd på din Jungheinrich truck.

Om du ger din Jungheinrich truck lite kärlek så kommer den att hålla mycket längre. Rengör motorerna, byt olja och filter, utför gaffeltest och brandskyddskontroll då ska du se att reparationskostnaderna sjunker. Att underhålla en truck behöver inte vara dyrt. Prata gärna om truckservice med oss så hittar vi en lösning för din Jungheinrich truck. Som vi brukar säga – en truck är aldrig bättre än den service den får.

Frågor kring truckar från Jungheinrich?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi vill gärna hjälpa dig!