Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

När önskas service?

Pramac är ett italienskt truckmärke.

Truckmärket Pramac grundrades år 1966 och är idag ett globalt företag inom materialhantering. Med sin produktion i Europa, Asien och Sydamerika levererar Pramac truckar till över 150 länder. Som generalagent för Pramac kan vi erbjuder ett fullservicesortiment av truckar. Deras truckar kännetecknas av hög kvalitet. De flesta av våra kunder köper Pramacs ledstaplare och saxlyft. Pramac erbjuder ett komplett utbud av reservdelar och komponenter.

Truckar från Pramac

ny pramac truck

Vad är Pramac bra på?

Ledstaplare Brett utbud

Pramac erbjuder ett brett utbud av kompakta och lättmanövrerade ledstaplare. Idealisk för trånga utrymmen, brukar vara uppskattat bland våra kunder.

Saxlyft Enkel lastöverföring

Med Pramacs saxlyftvagn kan du enkelt flytta laster samt höja den till en komfortabel höjd för enkel lastöverföring.

Pallyftare Slitstarka

Ett kännetecken pallyftare från Pramac har är att de är slitstarka. Pramac erbjuder många olika modeller för att uppfylla dina materialhanteringsbehov.

  • Truckar
  • Från
  • Pramac

Vi är generalagent för truckmärket Pramac.

Pramac är en italiensk tillverkare som tillverkar främst ledstaplare, låglyftare, saxlyft och pallyftare. De grundades år 1966 och levererar idag truckar över hela världen. När du köper din truck från Pramac erbjuds du också ett unikt utbud av reservdelar och komponenter.

Låt oss serva och ta hand om din Pramac truck.

Din Pramac truck kommer hålla mycket längre om du sköter om den. Se till att byta olja och filter, tar bort damm och smuts, då ska ni se att reparationskostnaderna sjunker. En truck som står still är en dyr truck. Med förebyggande underhåll kan du minska risken för stillastående truck. Låt oss ta hand om din Pramac truck.

Service av truckar från Pramac

VS Truck
Group 16 Copy 2

Frågor kring truckar från Pramac?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi vill gärna hjälpa dig!