Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

När önskas service?

Fyrvägstruck är en typ av skjutstativtruck

Med en fyrvägstruck kan du som förare sidoställa alla fyra hjulen, därmed kan köra trucken i alla riktningar. Denna egenskapen brukar vara uppskattat i lager med trånga utrymmen och höga ställage nära varandra. I kombinationen med den goda precisionsförmågan går det att komma åt i smala gångar. Ska ni hantera långgods? då är en fyrvägstruck ett bra val eftersom trucken kan röra sig i sidled. Fyrvägstruckar är vanlgitvis eltruckar och används mest inomhus, men det finns även varianter på diesel. Har vi inte just den fyrvägstrucken du letar efter kan vi oftast ordna fram en sådan. Prata med oss.

Fyrvägstruck för din verksamhet

fyrvägstruck och fyrvägstruckar från crown och linde

Fördelar med en fyrvägstruck

Idealisk Materialhantering

Fyrvägstruckar kan röra sig i alla riktningar – framåt, bakåt, sidledes och diagonalt – vilket gör dem extremt manövrerbara i trånga utrymmen och idealiska för hantering av långa och skrymmande laster.

Säkerhet Förarsäkerhet

Fyrvägstrucken är konstruerad så att föraren sitter i trucken under ett takskydd, vilket ökar förarsäkerheten.

Snabba Flöden

Fyrvägstruckar minskar hanteringstiden och ökar produktiviteten eftersom du inte behöver ompositionera trucken för att plocka upp eller lämna last, vilket snabbar upp arbetsflödena rejält.

 • Hitta
 • Din
 • Fyrvägstruck

Fyrvägstruckar har en hög lyfthöjd

Lyftförmågan på de vanligaste fyrvägstruckarna på marknaden ligger mellan någonstans mellan 2 och 2,5 ton. Lyfthöjden kan däremot varierar en hel del, mellan 4 meter och upp till 9 meter. Fyrvägstruck är den bästa redskapen vid hantering av både långa laster och standardpallar.

Våra nöjda kunder

Läs mer om vad våra kunder har att säga om VS Truck

En riktig bra kontakt med säljaren hela vägen. Trucken är underbar att åka med, smidig och graciös i de smala lagergångarna. Tip Top helt enkelt!
Willy Berglund
Logistikansvarig,  Börjes Tingsryd AB Hästsport
Kanon service och lätta att planera med!
Tommy Berglund
Teknisk support,  Källström Engineering AB
Efter att ha kontaktat några företag i branschen så föll valet på VS-truck där jag fick kontakt med Magnus Göransson som på ett professionellt sätt såg till att jag fick den hjälp jag behövde. Reservdelar beställdes och kort därefter kom leveransen.
Patric Elmblad
Filip Arnesson är den bästa servicetekniker vi vet. Han är skärpt och förstår direkt vad det är som måste göras - mycket bra att ha och göra med.
Kan inte bli annat än högsta betyg.
Henrik Bergström
Lager och Logistik ansvarig,  OptoComp GVAB
Vi är mycket nöjda med all hjälp och support vi får från VS Truck!
Teknikern Martin Karlsson är en riktig klippa!
Anton Söderberg
Underhållsansvarig,  Stena Recycling
Jag ringde Filip Arnesson då vi hade krockat med trucken, fick snabbt hjälp av honom!
Bernhard Pedersen
Lageransvarig ,  Fine Scandinavia

FAQ- Vanliga frågor om fyrvägstruck

 • 01

  Vad är en fyrvägstruck?

  Fyrvägstrucken är en flexibel trucktyp som smidigt kan förflytta sig i vilken riktning som helst, genom de inställbara hjulen. Fyrvägstrucken har också en egen variant av anpassade gafflar för att kunna köra både lastpallar och långgods. Trucken används mest inomhus och drivs av ett truckbatteri.

 • 02

  När använder man en fyrvägstruck?

  En fyrvägstruck är starkt att rekommendera om ni har trångt om utrymme och höga ställage nära varandra.

 • 03

  Vad skiljer en fyrvägstruck från en vanlig motviktstruck?

  En fyrvägstruck kan, till skillnad från traditionella motviktstruckar, röra sig i fyra riktningar: framåt, bakåt, sidledes och diagonalt. Detta möjliggörs genom en unik design av hjul och styrning, vilket gör den idealisk för hantering av långa och skrymmande laster i trånga utrymmen.

 • 04

  Kan fyrvägstruckar användas i utomhusmiljöer?

  Ja, många fyrvägstruckar är designade för att klara av både inomhus- och utomhusbruk. De har ofta robusta däck och kraftfulla motorer som kan hantera ojämna underlag, vilket gör dem lämpliga för användning på byggarbetsplatser och andra utomhusmiljöer.

 • 05

  Vad innebär det för lagerlayouten att använda fyrvägstruckar?

  Användningen av fyrvägstruckar möjliggör en mer effektiv utnyttjande av lagerutrymmet, eftersom deras förmåga att röra sig sidledes tillåter för smalare gångar mellan hyllorna. Detta kan leda till en betydande ökning av lagringskapaciteten utan att behöva expandera lagerutrymmet.

 • 06

  Hur fungerar styrningen på en fyrvägstruck?

  Styrningen på en fyrvägstruck fungerar genom att alla fyra hjulen kan rotera, vilket tillåter trucken att byta riktning utan att behöva vända. Detta ger trucken förmågan att röra sig sidledes och navigera i smala gångar med minimal svängradie.

 • 07

  Hur bidrar fyrvägstruckar till ökad säkerhet vid materialhantering?

  Genom sin förmåga att navigera smidigt i trånga utrymmen och sin flexibilitet i lasthantering, minskar fyrvägstruckar risken för skador på både last och lagerinredning. Dessutom förbättras operatörens sikt vid transport av långa laster sidledes, vilket bidrar till en säkrare arbetsmiljö.

Group 16 Copy 2

Frågor kring fyrvägstruckar?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi vill gärna hjälpa dig!