Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

När önskas service?

Vi är generalagent för det amerikanska truckmärket Crown.

Som generalagent för det amerikanska truckmärket Crown kan vi erbjuda dig ett fullservicesortiment av truckar från Crown. Crown är duktiga på inomhusmaskiner. Deras staplare, skjutstativtruck och plocktruck är populära bland våra kunder. Ett kännetecken truckar från Crown har är att de är smidiga att hantera. Crowns låglyftare är bland annat kända för att vara robusta och supersnabba som gör sig bäst i riktigt tuff hantering. Vi har flera olika Crown truckmodeller på lager, ta gärna kontakt med oss om du inte hittar den truckmodellen som du söker efter.

Crown truckar

Crown ESR

Vad är Crown bra på?

Robust Truckar

Deras truckar är kända för att vara robusta och supersnabba som gör sig bäst i riktigt tuff hantering.

Kompakt Lättmanövrerad

Crowns truckar är kompakta och enkla att hantera, något som brukar uppskattas hos kunderna.

Eldriven Skjutstativtruck

Skjutstativtruckar från Crown är idealisk för trånga områden, blockstapling eller djupstaplingsställage. Det patenterade skyddstaket ger en klar sikt av gaffelspetsarna vid arbete på hög höjd.

  • Truckar
  • Från
  • Crown

Crown erbjuder ett brett trucksortiment.

Crown är ett privatägt amerikanskt företag. De är den femte största tillverkaren av drivna industriella gaffeltruckar i världen. Crowns staplare, skjutstativtruck och plocktruck är populära bland våra kunder.

Låt oss ta hand som din Crown truck - truckservice i rätt tid.

En truck som står still är en dyr truck – brukar vi säga. Om du sköter om din Crown truck kommer den hålla mycket längre och du kommer se att reparationskostnaderna sjunker. Vi vill se till att dina Crown truckar fungerar när du behöver dem. Och att de kostar dig så lite som möjligt i driftkostnad.

Service av truckar från Crown

VS Truck huvudkontor i Borås
Group 16 Copy 2

Frågor kring truckar från Crown?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi vill gärna hjälpa dig!