mini alert

Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

När önskas service?
Group 16 Copy 8 Boka service

Olika typer av truckar för din verksamhet

Ett brett utbud av olika typer av truckar från kända truckfabrikat.

Behöver du en truck som klarar av tuff utomhusterräng och stor godsomsättning, då ska du titta på våra dieseltruckar. Men ska trucken däremot köras inomhus samt ska klara av hög godsbelastning? då ska du titta bland våra eltruckar. Vi har olika typer av truckar för alla användningsområden: motviktstruckar, ledstaplare, skjutstativtruckar, plocktruckar, dragtruckar, låglyftare, pallyftare, saxlyft, vågvagn, fyrvägstruckar, smalgångstruckar, sittstaplare, ståstaplare och städmaskiner

Olika typer av truckar för din verksamhet

Olika truck typer för din verksamhet

Plocktruck Effektiv hantering

Plocktruck används främst inom lagerlogistik för plockning av artiklar från lagringsplatsen på lagret. Plockning görs från förvaringsfack i hyllor eller från förvaringsplatser för pallar.

Ledstaplare Kompakt design

Ledstaplare är en vanlig trucktyp på mindre lager tack vare sin kompakta design. Trucken används för att stapla och lyfta gods. Föraren står kvar på marken vid lyft.

Pallyftare Enkel hantering

Pallyftare är en trucktyp som används i stor utsträckning inom produktion och handel, detaljhandel, verkstäder med smala gångar och även vid lastning och lossning av lastbilar.

  • Välj
  • Rätt
  • Trucktyp

Många typer av truckar från kända truckfabrikat.

Valet av truck kan se olika ut för olika verksamheter. Vet du inte vilken typ av truck du ska välja? Prata gärna med någon av våra experter. Vi är pepp på att hjälpa dig att hitta rätt truck för din verksamhet. Ett truckköp ska vara enkelt, helt enkelt.

Group 16 Copy 2

Frågor kring trucktyper?

Vi vill gärna hjälpa dig! Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan.