mini alert Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

När önskas service?
Group 16 Copy 8 Boka service
Hem »
Trucktyper

Truckar för din verksamhet

Ett brett utbud av trucktyper från kända truckmärken.

Behöver du en truck som klarar av tuff utomhusterräng och stor godsomsättning, då ska du titta på våra dieseltruckar. Men ska trucken däremot köras inomhus samt ska klara av hög godsbelastning? då ska du titta bland våra eltruckar. Vi har truckar för alla användningsområden: motviktstruckar, ledstaplare, skjutstativtruckar, plocktruckar, dragtruckar, låglyftare, pallyftare, saxlyft, vågvagn, fyrvägstruckar, smalgångstruckar, sittstaplare och ståstaplare.

Truckar för din verksamhet

Olika trucktryper för din verksamhet

Plocktruck

Effektiv hantering

Plocktruck används främst inom lagerlogistik för plockning av artiklar från lagringsplatsen på lagret. Plockning görs från förvaringsfack i hyllor eller från förvaringsplatser för pallar.

Ledstaplare

Kompakt design

Ledstaplare är en vanlig trucktyp på mindre lager tack vare sin kompakta design. Trucken används för att stapla och lyfta gods. Föraren står kvar på marken vid lyft.

Pallyftare

Enkel hantering

Pallyftare är en trucktyp som används i stor utsträckning inom produktion och handel, detaljhandel, verkstäder med smala gångar och även vid lastning och lossning av lastbilar.

  • Välj
  • Rätt
  • Trucktyp

Många trucktyper från kända truckmärken.

Valet av truck kan se olika ut för olika verksamheter. Vet du inte vilken trucktyp du ska välja? Prata gärna med någon av våra experter. Vi är pepp på att hjälpa dig att hitta rätt truck för din verksamhet. Ett truckköp ska vara enkelt, helt enkelt.

Motviktstruckar för din verksamhet

Elektrisk- & diesel motviktstruck.

Motviktstruckar har en hög stabilitet och förarsäkerhet. Letar du efter en truck för att köra inomhus? Då rekommenderar vi en eldriven motviktstruck. Diesel motviktstruck passar däremot bättre vid utomhuskörning. En dieseltruck är ett bra val för dig som har stora ytor utomhus då truckarna är ofta väldigt högpresterande och klarar tyngre lyft samt kallt och blött klimat.

Motviktstruckar för din verksamhet

Skjutstativtruck för din verksamhet

Skjutstativtruckar är kända för att vara kompakta.

Skjutstativtruck är den mest mångsidiga trucken, de är både kompakta och har en imponerade lyfthöjd. Skjutstativtruckar finns med olika markegenskaper, olika lyfthöjder och lyftkapaciteter. En skjutstativtruck är särskilt användbar vid pallagring och klarar såväl blockstapling som drive-in ”ställage” och hantering av långt gods. Skjutstativtruckar tillverkas endast som el truckar.

Skjutstativtruck för din verksamhet

skjutstativtruck
Group 16 Copy 2 Frågor kring trucktyper?

Vi vill gärna hjälpa dig! Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan.