Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

Toyota har sin produktion av truckar i Frankrike, Italien och Sverige.

Toyota Material Handling är en del av Toyota Industries Corporation som är den globala ledaren inom utrustning för materialhantering. De har sin produktion i Frankrike, Italien och Sverige. Fabriken i Mjölby är en världens största fabriker med tillverkning av lagertruckar, allt från lyftvagnar och låglyftare till staplare och skjutstativtruckar. De flesta av våra kunder köper Toyotas motviktstruckar och pallyftare, där är de duktiga på. Hos oss hittar du både nya och begagnade Toyota truckar.

Toyota truckar

begagnad toyota motviktstruck

Vad är Toyota bra på?

Frankrike Produktion

Fabriken i Ancenis (Frankrike) tillverkar Toyotas motviktstruckar för den europeiska marknaden och i fabriken finns även ett distributionscenter som hanterar reservdelar.

Sverige Produktion

Toyotas fabrik i Mjölby är en världens största fabriker med tillverkning av lagertruckar. Här tillverkas allt från lyftvagnar och låglyftare till staplare och skjutstativtruckar.

Utbud Truckar för din verksamhet

Toyota erbjuder ett brett utbud av trucktyper och truckmodeller för din verksamhet.

  • Truckar
  • Från
  • Toyota

Toyota är kända för sina motviktstruckar.

Toyota är ledande inom materialhantering. Vi köper in begagnade Toyota truckar och ser till att de håller hög kvalitet. Ett annat kännetecken truckar från Toyota har är att de är driftsäkra, något som brukar uppskattas hos våra kunder. Toyotas har sin produktion i Frankrike, Italien och Sverige.

Service av truckar från truckmärket Toyota.

Sköter du om din Toyota truck kommer den att hålla mycket längre, och reparationskostnaderna sjunker. Vi är pepp på att försöka få din truckekonomi så slimmad som möjligt. Vi hjälper dig att skräddarsy en serviceplan efter dina specifika behov. Vår service säkerställer dina truckars tillgänglighet. Vi utför service och alla reparation på Toyota truckar.

För ökad säkerhet och effektivitet

VS Truck
Group 16 Copy 2

Frågor kring truckar från Toyota?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi vill gärna hjälpa dig!