Toyota truckar

Toyota har sin produktion av truckar i Frankrike, Italien och Sverige.

Toyota Material Handling är en del av Toyota Industries Corporation som är den globala ledaren inom utrustning för materialhantering. De har sin produktion i Frankrike, Italien och Sverige. Fabriken i Mjölby är en världens största fabriker med tillverkning av lagertruckar, allt från lyftvagnar och låglyftare till staplare och skjutstativtruckar. De flesta av våra kunder köper Toyotas motviktstruckar och pallyftare. Vi har alltid Toyotas mest populära truckar på lager för leasing, hyra eller köp och alltid med garanti. Hos oss hittar du bland annat truckar från modellserier som Tonero och Traigo, bland annat: Toyota 8FEB20, Toyota 8FBET15, Toyota 8FBEK18T, Toyota 8FBEKT16 och  Toyota 7FBMF40.

Vad är Toyota bra på?

Frankrike

Produktion

Fabriken i Ancenis (Frankrike) tillverkar Toyotas motviktstruckar för den europeiska marknaden och i fabriken finns även ett distributionscenter som hanterar reservdelar.
Sverige

Produktion

Toyotas fabrik i Mjölby är en världens största fabriker med tillverkning av lagertruckar. Här tillverkas allt från lyftvagnar och låglyftare till staplare och skjutstativtruckar.
Utbud

Alla typer av truckar

Toyota har truckar för alla typer av lagermiljöer och lyftbehov. Hos oss hittar du alltid ett stort utbud av truckar från Toyota.

Truckar

Toyota

Från

Toyota är ledande inom materialhantering. Vi köper in begagnade Toyota truckar och ser till att de håller hög kvalitet. Ett annat kännetecken truckar från Toyota har är att de är driftsäkra, något som brukar uppskattas hos våra kunder. Toyotas har sin produktion i Frankrike, Italien och Sverige.

För ökad säkerhet och effektivitet

Service av truckar från truckmärket Toyota.

Sköter du om din Toyota truck kommer den att hålla mycket längre, och reparationskostnaderna sjunker. Vi är pepp på att försöka få din truckekonomi så slimmad som möjligt. Vi hjälper dig att skräddarsy en serviceplan efter dina specifika behov. Vår service säkerställer dina truckars tillgänglighet. Vi utför service och alla reparation på Toyota truckar.

Frågor kring truckar från Toyota?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi vill gärna hjälpa dig!