Cesab truckar

Cesab ingår i Toyotakoncernen sedan slutet av 2018.

Idag är Cesab en del av Toyotakoncernen och truckarna tillverkas i Sverige och Italien. Truck varumärket Cesab är känt för sin motviktstruck och skjutstativtruck, men finns i de allra flesta segmenten. Oavsett din plats på marknaden, från detalj- till partihandel, tillverkning till distribution, har du flera alternativ av trucktyper och modeller att välja mellan. Köp eller hyr en begagnad Cesab truck hos oss.

Vad är Cesab bra på?

Eldriven

Ledstaplare

Cesabs eldrivna staplare är utformade för låg- till högintensiv användning där manövrerbarhet, pålitlighet och säkerhet är viktiga krav.
Serier

Motviktstruck

Cesab har skapat flera serier med 3-hjulliga och 4-hjuliga elektriska motviktstruckar för att passa dina behov.
Utbud

Skjutstativtruck

Cesab erbjuder ett brett utbud av avancerade skjutstativtruckar som är intelligent utformade för att ge maximal produktivitet och säkerhet för din materialhantering.

Vi tar hand om din Cesab truck

Service av truckar från Cesab - för en fungerande truck.

Vi vill se till att dina Cesab truckar fungerar när du behöver dem, och att de kostar dig så lite som möjligt i driftkostnad. Vi utför många underhållsservicear på truckar från Cesab och en service kan se olika ut beroende på vilken typ av truck du har. Vi är pepp på att försöka få din truckekonomi så slimmad som möjligt. Prata om service med oss!

FRÅGOR KRING TRUCKAR FRÅN CESAB?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi vill gärna hjälpa dig!