Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

Kalmar är ett svenskt truckmärke från Ljungby.

Kalmar Industries har sitt ursprung i den tillverkning av tunga gaffeltruckar, som började omkring 1959 på bondgården Bäck utanför Ljungby. Deras truckar är kända och uppskattade för sin enastående effektivitet, säkerhet och tillförlitlighet. Kalmar erbjuder ett brett utbud av tunga dieseldrivna gaffeltruckar. Hos oss kan du hitta begagnade Kalmar truckar som håller hög kvalitet. Utöver dieseltruckar erbjuder Kalmar även en ny serie eltruckar på 9-18 ton som stärker deras företags miljöprofil.

Nya och begagnade Kalmar truckar

Kalmar diesel motviktstruck

Vad är Kalmar bra på?

Miljö Effektiv

Kalmar erbjuder en ny serie eltruckar på 9-18 ton som stärker deras företags miljöprofil. Truckarna levererar samma effekt och prestanda som en dieseltruck, men utan några utsläpp.

Kvalitet Motviktstruck

Kalmars motviktstruck är kända och uppskattade för sin enastående effektivitet och tillförlitlighet.

Globalt Truckmärke

Kalmar truckar används över hela världen och uppskattas för sin kapacitet.

  • Truckar
  • Från
  • Kalmar

Kalmar är kända för deras dieseltruckar.

Kalmar Industries AB var tidigare en betydande svensk tillverkare av truckar och hjullastare. Sedan år 2013 blev Kalmar ett varumärke för finländska Cargotecs sortiment av lasthanteringsutrustning. De erbjuder ett brett utbud av tunga dieseldrivna gaffeltruckar, men även ett brett utbud av tunga elektriska motviktstruckar.

Service den viktigaste parametern för en bra truckekonomi.

Service den viktigaste parametern för en bra truckekonomi. Låt oss försöka få din truckekonomi så slimmad som möjligt. Serva din Kalmar truck i rätt tid! Vi erbjuder dig en komplett lösning – från service till översikt av servicedata på din Kalmar truck. Vi utför förebyggande service och alla förekommande reparationer ute på fält eller i vår välutrustade verkstad.

Service av Kalmar truckar

VS Truck
Group 16 Copy 2

Frågor kring truckar från Kalmar?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi vill gärna hjälpa dig!