Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

BT Truck är ett svenskt truckmärke med produktion i Sverige och Italien.

BT är ett svenskt truckfabrikat som idag ägs av Toyota och är en del av Toyota Material Handling Group (TMHG), som är världens största tillverkare av materialhanteringsutrustning. BT är kända för sina handtruckar, staplare och skjutstativtruckar. BT truckars främsta egenskap är att de är lättmanövrerade, något som brukar uppskattas hos kunderna. Ett annat kännetecken av BT truckar är deras höga kvalité. Numera produceras BT truckar under namnet Toyota. Hos oss hittar ni olika modeller av begagnade BT truckar.

BT truckar

BT-truckar

Vad kännetecknar BT truckar?

Enkel Att använda

Truckar från BT är lätta att komma igång med och är användarvänliga.

Svenskt Märke

BT köptes av Toyota sedan ett antal år tillbaka. Truckarna tillverkas i deras fabriker i Mjölby och Bologna.

Urval Brett urval

Oavsett vilken typ av verksamhet som ni driver kan ni alltid hitta en truck som passar er. BT erbjuder många olika trucktyper och modeller.

  • Truckar
  • Från
  • BT

Många begagnade BT truckar i lager.

BT är ett svenskt truckmärke som köptes av Toyota sedan ett antal år tillbaka. De har sitt huvudkontor i Mjölby och tillverkning av deras truckar sker både i Sverige och Italien. BT är kända för sina skjutstativtruckar, staplare och handtruckar.

Truckservice för alla truckar från truckmärket BT.

En truck som sköts om och får lite kärlek och smörja kommer hålla mycket längre. Blåser man rent och dessutom byter olja, då ska ni se att reparationskostnaderna sjunker. Vi är pepp på att försöka få din truckekonomi så slimmad som möjligt. Och då är service den viktigaste parametern.

SERVICE AV TRUCKAR FRÅN BT

VS Truck
Group 16 Copy 2

FRÅGOR KRING TRUCKAR FRÅN BT?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi vill gärna hjälpa dig!