Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

Låglyftare är ett hjälpmedel vid förflyttning av pallar längs med marken

Låglyftare fungerar som en hjälpreda vid lastning och transport av pallar från en plats på golvet till en annan. Oavsett om det handlar om korta eller långa sträckor, en låglyftare är att föredra bland många. En låglyftare med åkplattform är mer uppskattad vid hantering av pallar över längre sträckor. Vid kortare sträckor fungerar en låglyftare med bredvidgående förare utmärkt. Låglyftaren är en utav de vanligaste trucktypen, kan hittas bland annat i lagret eller i försäljningslokaler med begränsat utrymme.

Nya och begagnade låglyftare

laglyftare crown

När passar en låglyftare?

Transporter Horisontella transporter

Låglyftare är ett bra hjälpmedel för att flytta varor från en plats på golvet till en annan. Snabb av- och pålastning av varor.

Flexibilitet Trånga utrymmen

Låglyftaren är optimerad och är effektiv även i exempelvis försäljningslokaler med begränsat utrymme.

Eldriven Låglyftaren

Eldriven låglyftare klarar uppförsbackar. En låglyftare med ramplyft klarar även av lutningar.

Crown & Doosan är kända för sina låglyftare

En av de bästa sakerna med låglyftare från Crown är hur hållbara de är. Har du en tuff miljö, eller använder trucken väldigt mycket ger Crown truckar väldigt mycket valuta för pengarna. Crown är så säkra på att sin kvalité att de lämnar livstidsgaranti på deras sidoskydd på bland annat modellen WT 3040. Det är ett bevis om något på deras kvalitetstänk.

 

En annan låglyftare som är en favorit bland våra kunder är LPM15N från koreanska tillverkaren Doosan. Vi har så klart truckar från många andra varumärken också, som är bra på helt andra saker. Vill du bolla vad du behöver för typ av låglyftare finns vi här för att hjälpa dig.

Smidiga låglyftare

doosan lpm15n pallyftare
 • Hitta
 • Rätt
 • Låglyftare

Låglyftare från kända truckmärken

Eldrivna låglyftare transporterar last på mellan 1,4 och 3,5 ton snabbt och säkert. Typiska användningsområden är butiker, lager och på lastbilar. En låglyftare är oftast den första och billigaste typen av truck som ett mindre företag införskaffar.

VÅRA NÖJDA KUNDER

Läs mer om vad våra kunder har att säga om VS Truck

En riktig bra kontakt med säljaren hela vägen. Trucken är underbar att åka med, smidig och graciös i de smala lagergångarna. Tip Top helt enkelt!
Willy Berglund
Logistikansvarig,  Börjes Tingsryd AB Hästsport
Efter att ha kontaktat några företag i branschen så föll valet på VS-truck där jag fick kontakt med Magnus Göransson som på ett professionellt sätt såg till att jag fick den hjälp jag behövde. Reservdelar beställdes och kort därefter kom leveransen.
Patric Elmblad
Vi är mycket nöjda med all hjälp och support vi får från VS Truck!
Teknikern Martin Karlsson är en riktig klippa!
Anton Söderberg
Underhållsansvarig,  Stena Recycling
Filip Arnesson är den bästa servicetekniker vi vet. Han är skärpt och förstår direkt vad det är som måste göras - mycket bra att ha och göra med.
Kan inte bli annat än högsta betyg.
Henrik Bergström
Lager och Logistik ansvarig,  OptoComp GVAB
Kanon service och lätta att planera med!
Tommy Berglund
Teknisk support,  Källström Engineering AB

FAQ - VANLIGA FRÅGOR OM LÅGLYFTARE

 • 01

  När passar en låglyftare?

  Låglyftare är ett bra hjälpmedel för att flytta varor från en plats på golvet till en annan. Snabb av- och pålastning av varor. Låglyftaren är optimerad och är effektiv även i exempelvis försäljningslokaler med begränsat utrymme.

 • 02

  Får man köra truck utan truckkörkort?

  Ja, men arbetsgivaren är ansvarig för att du har körtillstånd. Arbetsgivaren ansvarar för att truckförarens teoretiska och praktiska kunskaper är skriftligt dokumenterade. Det är arbetsgivaren som har ansvaret att se till att personalen har tillräcklig kunskap för att köra truck i arbetet. Tillståndet ska vara skriftligt.

 • 03

  Vad innebär servostyrning?

  Servostyrning underlättar truckens manövrering, kan vara hydraulisk eller elektrisk (eller en kombination av dem).

 • 04

  Varför ska man serva trucken?

  Truckservice ökar livslängden på din truck. En truck som sköts om och får lite kärlek och smörjning kommer hålla mycket längre. Blåser man rent och dessutom byter olja, då ska ni se att reparationskostnaderna sjunker.

Group 16 Copy 2

Frågor kring låglyftare?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi vill gärna hjälpa dig!