låglyftare

Nya och begagnade låglyftare

Låglyftare är ett hjälpmedel vid förflyttning av pallar längs med marken

Vi har ett stort utbud av låglyftare i lager tillgängliga för leasing och hyra. Hos oss hittar du låglyftare, även kallat ledtruck, från bland annat Crown, Linde, BT, Doosan och Pramac. Låglyftaren är en fantastisk hjälpreda vid lastning och transport av pallar från en plats på golvet till en annan. För längre sträckor rekommenderar vi en låglyftare med åkplattform. Låglyftaren är en utav de vanligaste trucktyperna och hittas bland annat i lagret eller i försäljningslokaler med begränsat utrymme. Kontakta oss idag så guidar vi dig till den ideala trucken för din arbetsplats.

När passar en låglyftare?

01

Horisontella transporter

Låglyftare är ett bra hjälpmedel för att flytta varor från en plats på golvet till en annan. Med en låglyftare kan du snabbt lasta av och på varor, vilket sparar tid och minskar risken för skador. Perfekt för lager, butiker och industriella miljöer.
02

Flexibel i trånga utrymmen

Låglyftaren är optimerad för maximal effektivitet, även i trånga försäljningslokaler med begränsat utrymme.
03

Eldrivna låglyftare

Eldrivna låglyftare hanterar enkelt uppförsbackar, medan låglyftare med ramplyft även grejar lutningar utan problem.

Smidiga låglyftare

Crown & Doosan är kända för sina låglyftare

En av de bästa sakerna med låglyftare från Crown är hur hållbara de är. Har du en tuff miljö, eller använder trucken väldigt mycket ger Crown truckar väldigt mycket valuta för pengarna. Crown är så säkra på att sin kvalité att de lämnar livstidsgaranti på deras sidoskydd på bland annat modellen WT 3040. Det är ett bevis om något på deras kvalitetstänk.

 

En annan låglyftare som är en favorit bland våra kunder är LPM15N från koreanska tillverkaren Doosan. Vi har så klart truckar från många andra varumärken också, som är bra på helt andra saker. Vill du bolla vad du behöver för typ av låglyftare finns vi här för att hjälpa dig.

Hitta

Låglyftare

Rätt

Eldrivna låglyftare transporterar last på mellan 1,4 och 3,5 ton snabbt och säkert. Typiska användningsområden är butiker, lager och på lastbilar. En låglyftare är oftast den första och billigaste typen av truck som ett mindre företag införskaffar.

VÅRA NÖJDA KUNDER

Willy Berglund

Logistikansvarig
Börjes Tingsryd AB Hästsport

En riktig bra kontakt med säljaren hela vägen. Trucken är underbar att åka med, smidig och graciös i de smala lagergångarna. Tip Top helt enkelt!

Patric Elmblad

Tekniker
L.G.A Transport & Service AB

Efter att ha kontaktat några företag i branschen så föll valet på VS-truck där jag fick kontakt med Magnus Göransson som på ett professionellt sätt såg till att jag fick den hjälp jag behövde. Reservdelar beställdes och kort därefter kom leveransen.

Anton Söderberg

Underhållsansvarig
Stena Recycling

Vi är mycket nöjda med all hjälp och support vi får från VS Truck!
Teknikern Martin Karlsson är en riktig klippa!

Henrik Bergström

Lager och Logistik ansvarig
OptoComp GVAB

Filip Arnesson är den bästa servicetekniker vi vet. Han är skärpt och förstår direkt vad det är som måste göras - mycket bra att ha och göra med.
Kan inte bli annat än högsta betyg.

Tommy Berglund

Teknisk support
Källström Engineering AB

Kanon service och lätta att planera med!

Läs mer om vad våra kunder har att säga om VS Truck

FAQ - VANLIGA FRÅGOR OM LÅGLYFTARE

När passar en låglyftare?

Låglyftare är ett bra hjälpmedel för att flytta varor från en plats på golvet till en annan. Snabb av- och pålastning av varor. Låglyftaren är optimerad och är effektiv även i exempelvis försäljningslokaler med begränsat utrymme.

Får man köra truck utan truckkörkort?

Ja, men arbetsgivaren är ansvarig för att du har körtillstånd. Arbetsgivaren ansvarar för att truckförarens teoretiska och praktiska kunskaper är skriftligt dokumenterade. Det är arbetsgivaren som har ansvaret att se till att personalen har tillräcklig kunskap för att köra truck i arbetet. Tillståndet ska vara skriftligt.

Vad innebär servostyrning?

Servostyrning underlättar truckens manövrering, kan vara hydraulisk eller elektrisk (eller en kombination av dem).

Varför ska man serva trucken?

Truckservice ökar livslängden på din truck. En truck som sköts om och får lite kärlek och smörjning kommer hålla mycket längre. Regelbunden service och inspektion är också en viktig säkerhetsfråga. Enligt siffror från Arbetsmiljöverket skadar sig cirka 800 personer i truckrelaterade olyckor varje år, inte sällan på grund av brister hos trucken.

Har du behov av en låglyftare?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi vill gärna hjälpa dig!