mini alert

Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

När önskas service?
Group 16 Copy 8 Boka service

Dieseltruckar för din verksamhet

Dieseltruck för dig som har stora ytor utomhus.

Ska du lyfta tunga lyft utomhus och vill dessutom att din truck ska klara av dåliga väderförhållanden? Då är dieseltruck ett bra val för dig och din verksamhet. Men på grund av avgaserna som släpps ut är dieseltruckar därmed inte lämpliga att köra inomhus, vilket kan vara bra att ha i åtanke när du ska välja din truck. Dieseltruckar är kända för att vara kraftfulla och erbjuder oöverträffad stabilitet, exceptionell produktivitet och runtomsikt. Dieseltruckar används inom alla branscher och de kan användas utomhus hela året. Vi har ett brett utbud av nya som begagnade dieseltruckar redo för leverans.

Dieseltruckar för din verksamhet

Doosan dieseltruck

Vad är bra med dieseltruckar?

Hög Prestanda

Med en dieseltruckar kan du hantera tunga lyft, allt från 1,6 ton till 8 ton. Dieseltrucken passar därför inom många branscher.

Olika Miljöer

Dieseltruckar är oftast utrustad med hytt, vilket gör att den alltid är redo, även i dammiga och fuktiga miljöer. Regn eller kallt klimat, inga problem.

Kraftfull Motor

Dieseltruckar har oftast kraftfulla motorer, vilket gör att trucken klarar av tuff utomhusterräng och vid tunga inomhusjobb med stor godsomsättning.

  • Hitta
  • Din
  • Dieseltruck

Nya och begagnade dieseltruckar.

Vi köper in många begagnade dieseltruckar från kända truckmärken, och ser till att de håller hög kvalitet. Hos oss hittar du både nya och begagnade truckar. Dieseltruckar kan användas utomhus året om. För att undvika halkan på vintern är montering av snökedjor starkt rekommenderat. Hyr eller köp din dieseltruck. Vi är pepp på att hjälpa dig att hitta rätt truck.

Group 16 Copy 2

Frågor kring dieseltruckar?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi vill gärna hjälpa dig!