Truckar från Atlet

Atlet är svensktillverkade truckar från Mölnlycke.

Atlet är kända för sina ledstaplare och låglyftare. Vi köper in begagnade truckar från Atlet och ser till att de håller hög kvalitet, vi utför också service av truckar från Atlet och har reservdelar till samtliga modeller på lager. De flesta av våra kunder som köper Atlet använder de som inomhusmaskiner, där Atlet är duktiga. Även om de erbjuder utomhusmaskiner också. Ett annat kännetecken för truckar från Atlet är att de är smidiga att hantera. Atlets främsta egenskap är att de är lättmanövrerade, något som brukar uppskattas hos kunderna. I dag är Atlet en del av Mitsubishi.

Vad är Atlet bra på?

Smidiga

Lättmanövrerad

Truckar från Atlet är enkla att köra och lätta att komma igång. Det brukar vara uppskattat.
Svensk

Från Mölnlycke

Idag ägs Atlet av Mitsubishi. Men från början svenskutvecklat. Några nya Atlettruckar tillverkas inte.
Staplare

Här är de duktiga

Stå- och sittstaplare är där Atlet verkligen sticker ut. En begagnad sådan är ofta en bra investering.

Truckar

Atlet

Från

Atlet är en svensk tillverkare från Mölnlycke som tillverkade, främst stå- och sittstaplare. Inga nya truckar från varumärket Atlet finns att köpa, utan de som finns på marknaden är begagnade truckar. Idag ägs Atlet av Mitsubishi Logisnext Europa. Atlet truckar har tillverkats sedan år 1950 och deras främsta egenskapen är att de anses vara smidiga att manövrera.

Service av truckar från Atlet

Vi erbjuder truckservice för dina Atlet maskiner.

En truck som står still är en dyr truck – brukar vi säga. Sköter du om din truck från Atlet så kommer den hålla längre, och reparationskostnaderna sjunker. Vi är pepp på att försöka få din truckekonomi så slimmad som möjligt och då är service den viktigaste parametern. Oavsett om det gäller underhållsservice eller akuta serviceärenden – vi har lösningen.

Frågor kring truckar från Atlet?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi vill gärna hjälpa dig!