LAGERTRUCKAR

Lagertruckar för din verksamhet

Lagertruckar från kända truckmärken

Ska ni lyfta och flytta tunga varor regelbundet? Oavsett om det handlar om korta eller långa avstånd, då passar kanske en pallyftare eller låglyftare. Behöver du istället kunna lyfta högt? Då är en ledstaplare starkt att rekommendera. Vill du däremot optimera din orderplock? då är en plocktruck din lösning. För dig som har smala men höga truckgångar, kan vi erbjuda skjutstativtruck som är kompakt samt klarar av höga lyfthöjder. Vi lovar att vi har en passande lagertruck för just dina behov! Hos oss hittar ni många lagertruckar från kända truckfabrikat, både nya och begagnade.

Vad är lagertruckar?

Skjutstativ

Smala & höga truckgångar

Skjutstativtruckens styrkor märks särskilt i trånga utrymmen. I och med trenden går mot allt högre lagerlokaler och ställage, då är skjutstativtrucken ett perfekt val som lagertruck.
Plocktruck

Låg- & höglyftande

En plocktruck är utformad för att kunna plocka och flytta olika typer av varor, till exempel lådor eller andra typer av förpackningar. Denna typ av lagertruck finns både som låg- & höglyftande.
Staplare

Låglyftare & ledstaplare

Låglyftare & ledstaplare är två typer av lagertruckar som passar perfekt för både korta och långa transportsträckor. vid långa sträckor har vi staplare med åkplatta.

Hitta

Lagertruck

Din

Vi vet att behovet av truckar kan se olika ut, därför har vi många typer av lagertruckar från många kända truckmärken, både nya och gamla. Är du osäker på vilken typ av lagertruck som du ska ha? Prata gärna med någon av våra experter. Vi hjälper gärna till om vi får chansen.

Våra nöjda kunder

Willy Berglund

Logistikansvarig
Börjes Tingsryd AB Hästsport

En riktig bra kontakt med säljaren hela vägen. Trucken är underbar att åka med, smidig och graciös i de smala lagergångarna. Tip Top helt enkelt!

Tommy Berglund

Teknisk support
Källström Engineering AB

Kanon service och lätta att planera med!

Henrik Bergström

Lager och Logistik ansvarig
OptoComp GVAB

Filip Arnesson är den bästa servicetekniker vi vet. Han är skärpt och förstår direkt vad det är som måste göras - mycket bra att ha och göra med.
Kan inte bli annat än högsta betyg.

Patric Elmblad

Tekniker
L.G.A Transport & Service AB

Efter att ha kontaktat några företag i branschen så föll valet på VS-truck där jag fick kontakt med Magnus Göransson som på ett professionellt sätt såg till att jag fick den hjälp jag behövde. Reservdelar beställdes och kort därefter kom leveransen.

Anton Söderberg

Underhållsansvarig
Stena Recycling

Vi är mycket nöjda med all hjälp och support vi får från VS Truck!
Teknikern Martin Karlsson är en riktig klippa!

Bernhard Pedersen

Lageransvarig
Fine Scandinavia

Jag ringde Filip Arnesson då vi hade krockat med trucken, fick snabbt hjälp av honom!

Läs mer om vad våra kunder har att säga om VS Truck

FAQ - Vanliga frågor om lagertruckar

Vad är lagertruckar?

Lagertruckar kan delas upp i olika typer beroende på vad de är avsedda för, bland annat: lagra, stapla, transportera samt orderplocka. Truckarna har stödben istället för motvikt samt är i regel eldrivna.

Vilken är den vanligaste trucken?

Motviktstrucken är den vanligaste typen av truck och har många användningsområden. De är tåliga och byggda för relativt tunga lyft upp till högre höjder. De används bland annat för att lossa och lasta gods samt på de flesta företag med lager och/eller produktion. Det finns ett stort utbud av nya och begagnade motviktstruckar av olika truckfabrikat, både som eldrivna och dieseldrivna.

Vilken lagertruck ska man ha?

Val av lagertruck beror helt på er behov. Lagertruckar består bland annat av skjutstativtruck, plocktruck, låglyftare och ledstaplare. Är du osäker på vilken typ av lagertruck som du ska ha? Prata gärna med någon av våra experter.

Får man ha hörlurar när man kör truck?

Det finns inget generellt förbud, men säkerheten måste upprätthållas.

Får man köra truck utan truckkörkort?

Ja, men arbetsgivaren är ansvarig för att du har körtillstånd. Arbetsgivaren ansvarar för att truckförarens teoretiska och praktiska kunskaper är skriftligt dokumenterade. Det är arbetsgivaren som har ansvaret att se till att personalen har tillräcklig kunskap för att köra truck i arbetet. Tillståndet ska vara skriftligt.

Hur många olika truckar finns det?

Utifrån ett säkerhetsperspektiv kan truckar delas in i fyra huvudgrupper; A, B, C och D.

Frågor kring lagertruckar?

Vi vill gärna hjälpa dig! Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan.