Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

Vi gör truckservice på alla trucktyper

Årligen gör vi truckservice på över 2000 truckar och har en lösning klar inom i genomsnitt fyra timmar efter inkommen förfrågan om service. En truck som sköts om och får lite kärlek och smörjning kommer hålla mycket längre. Blåser man rent och dessutom byter olja, då ska ni se att reparationskostnaderna sjunker. Vi vill se till att dina truckar fungerar när du behöver dem. Och att de kostar dig så lite som möjligt i driftkostnad. Vi berättar gärna mer om vår truckservice om vi får chansen. VS Truck gör bland annat truckservice på truckar från Doosan, Crown, Linde, BT, Cesab, Mitsubishi, Atlet, Kalmar, Toyota, Pramac, Nissan, Still och Jungheinrich.

Akuta ärenden? Maila eller ring oss för snabb service. Våra lokala verkstäder finns i mellersta och södra delarna av landet och står redo att snabbt rycka ut.

En truck som står stilla är en dyr truck

Truckservice på Doosan-truckar

VS Truck & truckservice

+1 000 Nöjda kunder

Bekymmersfritt truckägande. Vi ser till att servicen görs i rätt tid, och med rätt insats. Det kan vara brandskydd, gaffeltest eller vad som behövs.

+2 000 Truckar får kärlek

Varje år ser vi till att ge över 2 000 truckar en genomgång så de orkar köra ännu längre. En truck som står stilla är ju väldigt dyr.

4 TIM Snabb service

När vi följer upp vårt servicegäng ser vi att vi har folk på plats eller en lösning klar inom i genomsnitt 4 h från att ett ärende har kommit in.

VÅRA NÖJDA KUNDER

Läs mer om vad våra kunder har att säga om VS Truck

En riktig bra kontakt med säljaren hela vägen. Trucken är underbar att åka med, smidig och graciös i de smala lagergångarna. Tip Top helt enkelt!
Willy Berglund
Logistikansvarig,  Börjes Tingsryd AB Hästsport
Vi är mycket nöjda med all hjälp och support vi får från VS Truck!
Teknikern Martin Karlsson är en riktig klippa!
Anton Söderberg
Underhållsansvarig,  Stena Recycling
Filip Arnesson är den bästa servicetekniker vi vet. Han är skärpt och förstår direkt vad det är som måste göras - mycket bra att ha och göra med.
Kan inte bli annat än högsta betyg.
Henrik Bergström
Lager och Logistik ansvarig,  OptoComp GVAB
Efter att ha kontaktat några företag i branschen så föll valet på VS-truck där jag fick kontakt med Magnus Göransson som på ett professionellt sätt såg till att jag fick den hjälp jag behövde. Reservdelar beställdes och kort därefter kom leveransen.
Patric Elmblad
Jag ringde Filip Arnesson då vi hade krockat med trucken, fick snabbt hjälp av honom!
Bernhard Pedersen
Lageransvarig ,  Fine Scandinavia
Kanon service och lätta att planera med!
Tommy Berglund
Teknisk support,  Källström Engineering AB

Truckservice ökar livslängden på din truck

Om du sköter om dina prylar håller de längre. Det gäller även truckar. En investering i en truck eller en truckpark är ofta kännbar för de flesta företagare. Om du sköter om det du har ökar livslängden ordentligt och din truckekonomi blir betydligt bättre.

Lång erfarenhet inom truckservice

truckservice

FAQ - VANLIGA FRÅGOR OM TRUCKSERVICE

 • 01

  Varför ska man serva trucken?

  Truckservice ökar livslängden på din truck. En truck som sköts om och får lite kärlek och smörjning kommer hålla mycket längre. Blåser man rent och dessutom byter olja, då ska ni se att reparationskostnaderna sjunker.

 • 02

  Vilka tester bör man göra på en truck?

  Har en truck gafflar och stativ är gaffeltest starkt rekommenderat att göra en gång per år. Arbetsmiljöverket granskar detta vid en olycka. De flesta försäkringsbolag kräver brandskyddskontroll.

 • 03

  Vad innehåller en underhållsservice?

  I en underhållsservice ingår rengöring (det vi gör är att rengöra motorerna och ta bort smuts och damm från trucken), tester (gaffeltest & brandsskyddskontroll) och oljeservice (vi byter olja och filter) samt går genom och kollar så allt fungerar.

 • 04

  Hur ofta ska man kontrollera sin truck?

  Hur ofta en truck ska kontrolleras/servars beror på hur ofta trucken används, vi rekommenderar minst en gång per år.

 • 05

  Vem ska utföra den dagliga kontrollen av trucken?

  Föraren är ansvarig för den dagliga kontrollen som görs före varje arbetspass. Den dagliga kontrollen säkerställer att trucken är trafiksäker och att tekniken fungerar. Läs truckens instruktionsbok och skyltar samt följ de instruktioner du får av din arbetsgivare.

Group 16 Copy 2

Prata truckservice med oss.

Är du nyfiken på vårt serviceerbjudande? Skriv en rad så kontaktar vi dig inom en timme.