mini alert

Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

När önskas service?
Group 16 Copy 8 Boka service

Boka truckservice

En truck som står stilla är en dyr truck

Årligen gör vi truckservice på över 2000 truckar och har en lösning klar inom i genomsnitt fyra timmar efter inkommen förfrågan om service. En truck som sköts om och får lite kärlek och smörjning kommer hålla mycket längre. Blåser man rent och dessutom byter olja, då ska ni se att reparationskostnaderna sjunker. Vi vill se till att dina truckar fungerar när du behöver dem. Och att de kostar dig så lite som möjligt i driftkostnad. Vi berättar gärna mer om vår truckservice om vi får chansen.

Boka truckservice

Truckservice på Doosan-truckar

VS Truck & truckservice

+1 000 Nöjda kunder

Bekymmersfritt truckägande. Vi ser till att servicen görs i rätt tid, och med rätt insats. Det kan vara brandskydd, gaffeltest eller vad som behövs.

+2 000 Truckar får kärlek

Varje år ser vi till att ge över 2 000 truckar en genomgång så de orkar köra ännu längre. En truck som står stilla är ju väldigt dyr.

4 TIM Snabb service

När vi följer upp vårt servicegäng ser vi att vi har folk på plats eller en lösning klar inom i genomsnitt 4 h från att ett ärende har kommit in.

Lång erfarenhet inom truckservice

Truckservice ökar livslängden på din truck.

Om du sköter om dina prylar håller de längre. Det gäller även truckar. En investering i en truck eller en truckpark är ofta kännbar för de flesta företagare. Om du sköter om det du har ökar livslängden ordentligt och din truckekonomi blir betydligt lägre. Vi vill att våra kunder ska ha så bra truckekonomi det bara går.

Lång erfarenhet inom truckservice

mini alert

Boka service

Prata om truckservice med oss.

Fyll i så mycket du kan, enbart din mailadress är nödvändig, så återkopplar vi inom kort.

När önskas service?
Group 16 Copy 8 Boka service