Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

När önskas service?

Dragtruck är en utmärk transportlösning för smala och trånga arbetsplatser

Med en dragtruck kan ni transportera laster på upp till 28 ton, såväl inomhus och utomhus. Det finns ett komplett utbud av dragtruckar; för gående, sittandes och stående förare. Perfekt för horisontell transport och orderplockning. Dragtruckar är mycket flexibla, de är idealiska för interna medellånga och långa transporter, med eller utan släp. Typiska användningsområden är transporter mellan lager och produktionshall. Har vi inte just den dragtrucken du letar efter kan vi oftast ordna fram en sådan. 

Hitta din dragtruck

Olika dragtruckar

Vilka typer av dragtruckar finns det?

Gående Förare

Dragtruckar med gående förare är utformade för enkel förflyttning av lastbärare. Truckarna är kompakta och enkla att använda, brukar vara uppskattat bland många.

Stående Förare

Dragtruckar med stående förare är utformade för orderplockning och horisontell transport. Tack vare truckens låga insteg och stora golvyta är det enkelt att kliva av och på.

Sittande Förare

Dragtruckar med sittande förare är utformade för intensiva applikationer och transporter över långa sträckor, erbjuder höga körhastigheter och utmärkt förarkomfort.

 • Hitta
 • Din
 • Dragtruck

Dragtruck för din verksamhet

Dragtruck är ett intressant alternativ till gaffeltruckar. Dragtruckar tillverkas endast som eltruckar, har inga gafflar eller stativ och används mest inomhus. Andra kännetecken dragtruckar har är att de har låg tyngdpunkt och hög fordonsstabilitet. Dragtruckar används oftast på anläggningar med hög trafikintensitet och för leveranser till produktionslinjer – som till exempel flygplatser.

Våra nöjda kunder

Läs mer om vad våra kunder har att säga om VS Truck

En riktig bra kontakt med säljaren hela vägen. Trucken är underbar att åka med, smidig och graciös i de smala lagergångarna. Tip Top helt enkelt!
Willy Berglund
Logistikansvarig,  Börjes Tingsryd AB Hästsport
Kanon service och lätta att planera med!
Tommy Berglund
Teknisk support,  Källström Engineering AB
Efter att ha kontaktat några företag i branschen så föll valet på VS-truck där jag fick kontakt med Magnus Göransson som på ett professionellt sätt såg till att jag fick den hjälp jag behövde. Reservdelar beställdes och kort därefter kom leveransen.
Patric Elmblad
Vi är mycket nöjda med all hjälp och support vi får från VS Truck!
Teknikern Martin Karlsson är en riktig klippa!
Anton Söderberg
Underhållsansvarig,  Stena Recycling
Jag ringde Filip Arnesson då vi hade krockat med trucken, fick snabbt hjälp av honom!
Bernhard Pedersen
Lageransvarig ,  Fine Scandinavia
Filip Arnesson är den bästa servicetekniker vi vet. Han är skärpt och förstår direkt vad det är som måste göras - mycket bra att ha och göra med.
Kan inte bli annat än högsta betyg.
Henrik Bergström
Lager och Logistik ansvarig,  OptoComp GVAB

FAQ - Vanliga frågor om dragtruckar

 • 01

  Vilka dragtruckar finns det?

  Det finns ett komplett utbud av dragtruckar; för gående, sittandes och stående förare.

 • 02

  Vilka fördelar finns det med en dragtruck?

  Dragtruckar kan dra en eller flera lastbärare för att tillhandahålla den idealiska horisontella transportlösningen för att leverera material, såsom pallar eller föremål, genom en anläggning. De erbjuder ett effektivt sätt att flytta många varor samtidigt.

 • 03

  Vilken dragtruck ska man välja?

  Det finns ett brett utbud av dragtruckar och vilken dragtruck som ni ska ha beror helt på hur behovet ser ut. Prata gärna med våra truckexperter, de hjälper dig att hitta rätt truck.

 • 04

  Vilket truckmärke är bäst?

  Olika truckmärken är bra på olika saker. Vi är generalagenter och har fullservicesortiment av truckar från sydkoreanska Doosan, amerikanska Crown och italienska Pramac.

 • 05

  Får man köra truck utan truckkörkort?

  Ja, men arbetsgivaren är ansvarig för att du har körtillstånd. Arbetsgivaren ansvarar för att truckförarens teoretiska och praktiska kunskaper är skriftligt dokumenterade. Det är arbetsgivaren som har ansvaret att se till att personalen har tillräcklig kunskap för att köra truck i arbetet. Tillståndet ska vara skriftligt.

Group 16 Copy 2

Frågor kring dragtruckar?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi vill gärna hjälpa dig!