mini alert

Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

När önskas service?
Group 16 Copy 8 Boka service

Dragtruckar för din verksamhet

Transportlösning för smala och trånga arbetsplatser.

Med en dragtruck kan ni transportera laster på upp till 28 ton, såväl inomhus och utomhus. Det finns ett komplett utbud av dragtruckar; för gående, sittandes och stående förare. Perfekt för horisontell transport och orderplockning. Dragtruckar är mycket flexibla, de är idealiska för interna medellånga och långa transporter, med eller utan släp. Typiska användningsområden är transporter mellan lager och produktionshall.

Dragtruckar för din verksamhet

Vilka typer av dragtruckar finns det?

Gående Förare

Dragtruckar med gående förare är utformade för enkel förflyttning av lastbärare. Truckarna är kompakta och enkla att använda, brukar vara uppskattat bland många.

Stående Förare

Dragtruckar med stående förare är utformade för orderplockning och horisontell transport. Tack vare truckens låga insteg och stora golvyta är det enkelt att kliva av och på.

Sittande Förare

Dragtruckar med sittande förare är utformade för intensiva applikationer och transporter över långa sträckor, erbjuder höga körhastigheter och utmärkt förarkomfort.

  • Hitta
  • Din
  • Dragtruck

Dragtruck för din verksamhet.

Dragtruck är ett intressant alternativ till gaffeltruckar. Dragtruckar tillverkas endast som eltruckar, har inga gafflar eller stativ och används mest inomhus. Andra kännetecken dragtruckar har är att de har låg tyngdpunkt och hög fordonsstabilitet. Dragtruckar används oftast på anläggningar med hög trafikintensitet och för leveranser till produktionslinjer – som till exempel flygplatser.

Group 16 Copy 2

Frågor kring dragtruckar?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi vill gärna hjälpa dig!