Över 100 års erfarenhet inom lagerhanteringsutrustning

Truckar från Still

Truckmärket Still grundades i Hamburg år 1920 av Hans Still. Idag är Still en ledande intralogistikspecialist inom intelligent hantering av materialhanteringsutrustning. Still erbjuder många truckmodeller för olika typer av materialhantering. Oavsett om det är höglyftande truckar, lagertekniktruckar eller orderplockare så har truckarna en sak gemensamt: deras styrka och precision är optimerad.

Vad är Still bra på?

Eltruck

Miljövänliga

STILL:s eltruckar är miljövänliga. Tack vare innovativ teknik har de lasthanteringsprestanda i nivå med dieselmotorlösningar utan att generera avgas eller buller.
Kvalitet

Ekonomiska

Truckar från Still håller hög driftkvalitet och tål hög belastning - det brukar vara uppskattat.
Erfarenhet

Över 100 år

Still grundades år 1920 av Hans Still och har idag utvecklats till en ledande inom materialhanteringsutrustning.

Truckar

Still

Från

Truckmärket Still har över 100 års erfarenhet. Vi köper in begagnade Still truckar och ser till att de håller en hög kvalitet. Still är duktiga på inomhustruckar. Deras utsläppsfria elektriska motviktstruckar uppmärksammas i viktiga branschtävlingar som det mest miljövänliga intralogistikfordonet. De erbjuder även utomhusmaskiner.

Service av truckar från Still

Se till att serva din Still truck i rätt tid - för att de alltid ska vara tillgängliga.

Sköter du om din Still truck kommer den att hålla mycket längre. Med välutrustade verkstäder och professionella tekniker ser vi att vi har folk på plats eller en lösning klar inom i genomsnitt 4 h från att ett ärende har kommit in. Med förebyggande underhåll, snabba reparationer och hyrtruckar vid behov, då ska ni se att driftkostnaderna sjunker.

Frågor kring truckar från Still?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi vill gärna hjälpa dig!