Doosan truckar

Vi är generalagent med fullservicesortiment för truckmärket Doosan

Vi är generalagent och har fullservicesortiment av truckar från sydkoreanska truckmärket Doosan. Deras truckar kännetecknas av hög kvalitet och driftsäkerhet. Hos oss hittar du alltid ett stort utbud av både nya och begagnade Doosan truckar. Idag levererar truckmärket Doosan gaffeltruckar till över 90 länder och har blivit en föredragen truckleverantör bland många företag. Doosan är kända för deras motviktstruck, men ledstaplare och låglyftare är de också duktiga på. Vi utför truckservice på alla Doosans modeller och har ett stort utbud av truckar från Doosan i lager, bland annat Doosan B25X-7, Doosan B35X-7, Doosan B50X-7 och Doosan B18T-7.

Vad är Doosan bra på?

Brett utbud

Över 100 modeller

Doosan erbjuder ett brett trucksortiment med över 100 modeller. Ett heltäckande sortiment för alla dina lagerbehov.
Smidiga

Lättmanövrerad

Doosans truckar är enkla att köra och lätta att komma igång, vilket brukar vara uppskattat bland våra kunder.
Kvalitet

Pålitliga

Truckarnas främsta egenskapen är att de anses vara driftsäkra och pålitliga. Truckarna är tillverkade av hög kvalitet.

Truckar

Doosan

Från

Truckmärket Doosan grundades i Sydkorera och den första trucken tillverkades år 1968. Doosan tillverkar främst motviktstruck, både eldrivna och dieseldrivna, men även andra maskiner för materialhanteringen. Truckarnas främsta egenskap är att de är kraftfulla och har en hög förarkomfort. Doosan har vunnit många utmärkelse för deras truckar.

Service av truckar från Doosan

Våra tekniker utför truckservice på truckar från truckmärket Doosan.

Vill du att din Doosan truck ska hålla längre samt minska reparationskostnader? Se till att sköta din truck och serva den i rätt tid. Förebyggande underhåll och truckservice ökar även säkerheten i din dagliga verksamhet. Våra kunniga tekniker har utfört många servicar och truckrepationer på Doosan truckar.

Frågor kring Doosan truckar?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi vill gärna hjälpa dig!