Linde truckar

Linde är en av världens främsta trucktillverkare

Sedan 2006 tillhör Linde KION Group, världens näst största tillverkare av truckar och en ledande leverantör av automationslösningar för intralogistik. Lindes truckar är kända för deras kvalitet som märks i allt från design och prestanda. Lindes trucksortiment är unikt, omfattar omkring 80 modellserier med upp till 20 varianter i varje serie och cirka 9 000 utrustningstillval. Vi köper in begagnade Linde truckar och ser till att de håller hög kvalitet. Vi har alltid flera av Lindes mest omtyckta truckar i lager för leasing, hyra eller köp och alltid med garanti, exempelvis: Linde E16, Linde E18, Linde E25, Linde H25D och Linde H45D.

Vad är Linde bra på?

Material

Högsta kvalitet i alla materialval

Linde truckar är konstruerade och tillverkade med högkvalitativa material och komponenter för att säkerställa att de är robusta, hållbara, pålitliga och lätta att underhålla.
Teknik

Från bromsar till drivteknik

Truckar från Linde är utrustade med en unik hydrostatisk drivteknik som ger en jämn körning och det regenerativa bromssystemet minskar slitage.
Ergonomi

Från spakar till display

Linde lämnar inget åt slumpen och ergonomin är inget undantag. Siktlösningar, hytt, manöverspakar och display är alla utformade för maximal förarkomfort.

En halvsvensk nobelprisvinnare

Carl Von Linde

Carl von Linde är prästsonen som blev ingenjör, uppfinnare och nobelprisvinnare. Fru Linde var svenska och herr Linde var tysk, och Carl växte upp i det lilla samhället Berndorf. Redan i unga år kom han i kontakt med ingenjörskonsten, och 1876 grundade han det företag som idag är känt som Linde Material Handling, men det var först efter hans bortgång som Linde började tillverka truckar. De första Linde-truckarna var elektriska och hade en lyftkapacitet på 1,5 till 3 ton.

Ett

Sortiment

Unikt

Linde erbjuder ett unikt trucksortiment som omfattar omkring 80 modellserier med upp till 20 varianter i varje serie och cirka 9 000 utrustningstillval. De har truckar för dina behov.

Frågor & svar

Var tillverkas Linde truckar?

Linde truckar, kända för sin högkvalitativa och innovativa teknik, tillverkas huvudsakligen i Aschaffenburg, Tyskland. Linde Material Handling har också anläggningar i USA, Kina och Frankrike, optimerade för att möta regionala behov. Deras omfattande globala tillverkningsnätverk garanterar produkter anpassade för olika marknader. Hos oss hittar du många av de bästa truckarna från Linde, från flinka ledstaplare till dieselmotviktstruckar för riktigt tunga lyft.

När ska jag inte välja Linde?

Lindes högkvalitativa truckar ligger i en högre prissklass, vilket gör dem mindre kostnadseffektiva för tillfälliga projekt eller lätta arbetsuppgifter. I dessa fall är det bästa för truckekonomin oftast att välja begagnat eller överväga en ny truck från ett annat fabrikat.

Vad kännetecknar Linde E16?

Linde E16 är en elektrisk motviktstruck känd för sin effektivitet och manövrerbarhet, även på hög höjd hanteras tunga laster med millimeterprecision. Tack vare sin kompakta design är den idealisk för arbete i trånga utrymmen. Med sin elektriska drift är E16 både miljövänlig och kostnadseffektiv, och den erbjuder också hög förarkomfort och säkerhet, vilket är kännetecknande för Lindes truckar.

Har Linde E16 sidoföring och gaffelspridning?

Vi säljer nästan bara truckar som har både sidoföring och gaffelspridning. Denna kombination ökar manövrerbarheten och gör arbetet mer effektivt.

Service av truckar från Linde

Vår truckservice ger en god truckekonomi.

Service är som bäst när din Linde truck snabbt kan återgå till produktion och är fullt fungerande. Vi vet att olika företag har olika krav och önskemål, låt oss hitta en lösning som passar just din verksamhet. Sköter du om din Linde truck så kommer den hålla längre, och reparationskostnaderna sjunker. Vi är pepp på att försöka få din truckekonomi så slimmad som möjligt.

Frågor kring truckar från Linde?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi vill gärna hjälpa dig!