Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

Linde är ett av världens ledande truckmärke.

Sedan 2006 tillhör Linde KION Group, världens näst största tillverkare av truckar och en ledande leverantör av automationslösningar för intralogistik. Lindes truckar är kända för deras kvalitet som märks i allt från design och prestanda. Lindes trucksortiment är unikt, omfattar omkring 80 modellserier med upp till 20 varianter i varje serie och cirka 9 000 utrustningstillval. Vi köper in begagnade Linde truckar och ser till att de håller hög kvalitet. Vi har alltid flera av Lindes mest omtyckta truckar i lager för leasing, hyra eller köp och alltid med garanti, exempelvis: Linde E16, Linde E18, Linde E25, Linde H25D och Linde H45D.

Linde truckar

begagnad eldriven motviktstruck från Linde med hytt

Vad är Linde bra på?

Material Högsta kvalitet i alla materialval

Linde truckar är konstruerade och tillverkade med högkvalitativa material och komponenter för att säkerställa att de är robusta, hållbara, pålitliga och lätta att underhålla.

Teknik Från bromsar till drivteknik

Truckar från Linde är utrustade med en unik hydrostatisk drivteknik som ger en jämn körning och det regenerativa bromssystemet minskar slitage.

Ergonomi Från spakar till display

Linde lämnar inget åt slumpen och ergonomin är inget undantag. Siktlösningar, hytt, manöverspakar och display är alla utformade för maximal förarkomfort.

Carl Von Linde

Carl von Linde är prästsonen som blev ingenjör, uppfinnare och nobelprisvinnare. Fru Linde var svenska och herr Linde var tysk, och Carl växte upp i det lilla samhället Berndorf. Redan i unga år kom han i kontakt med ingenjörskonsten, och 1876 grundade han det företag som idag är känt som Linde Material Handling, men det var först efter hans bortgång som Linde började tillverka truckar. De första Linde-truckarna var elektriska och hade en lyftkapacitet på 1,5 till 3 ton.

En halvsvensk nobelprisvinnare

begagnad eldriven motviktstruck från Linde med hytt
  • Ett
  • Unikt
  • Sortiment

Truckar från Linde.

Linde erbjuder ett unikt trucksortiment som omfattar omkring 80 modellserier med upp till 20 varianter i varje serie och cirka 9 000 utrustningstillval. De har truckar för dina behov.

Vår truckservice ger en god truckekonomi.

Service är som bäst när din Linde truck snabbt kan återgå till produktion och är fullt fungerande. Vi vet att olika företag har olika krav och önskemål, låt oss hitta en lösning som passar just din verksamhet. Sköter du om din Linde truck så kommer den hålla längre, och reparationskostnaderna sjunker. Vi är pepp på att försöka få din truckekonomi så slimmad som möjligt.

Service av truckar från Linde

VS Truck
Group 16 Copy 2

Frågor kring truckar från Linde?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi vill gärna hjälpa dig!