mini alert Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

När önskas service?
Group 16 Copy 8 Boka service
Hem »
Fabrikat

Brett utbud av truckfabrikat

Hos oss kan du hitta många välkända truckfabrikat.

Vi vet hur viktigt det är att ha rätt truck till rätt verksamhet. Oavsett din verksamhets förutsättningar och önskemål, med vårt utbud av truckar från många olika truckfabrikat kan du enkelt hitta rätt truck för er. Vi vill att du ska få tillgång till ett så komplett urval av truck- varumärken som möjligt. På VS Truck hittar du truckar från Doosan ochl Crown, men även från andra välkända fabrikat: Linde, BT, Cesab,, Mitsubishi, Atlet, Kalmar, Toyota, Pramac, Nissan, Still och Jungheinrich. Vi har både nya och begagnade truckar.

Brett utbud av truckfabrikat

  • Crown
  • Doosan
  • Pramac

Vi är generalagenter och har fullservicesortiment av truckar från sydkoreanska Doosan, amerikanska Crown och italienska Pramac. Crown och Doosan är två märken på uppgång i Sverige och i nivå med Still, Linde, Toyota och Jungheinrich.

Truckar från Doosan

Generalagent för truckmärket Doosan.

Doosans truckar kännetecknas av hög kvalitet och driftsäkerhet. Hos oss kan du hitta ett stort utbud av både nya och begagnade Doosan truckar. Doosan erbjuder ett brett trucksortiment med över 100 modeller. Ett heltäckande sortiment för alla dina lagerbehov. Idag levererar Doosan gaffeltruckar till över 90 länder och har blivit en föredragen truckleverantör bland många företag. Doosan är kända för deras motviktstruck, men ledstaplare och låglyftare är de också duktiga på.

Truckar från Doosan

Truckar från Crown

Många truckar från truckmärket Crown.

Crown är ett privatägt truckföretag från USA och är en utav de femte största tillverkaren av drivna industriella gaffeltruckar i världen. Crown är duktiga på staplare, skjutstativtruck och plocktruck. Deras truckar är kända för att vara robusta och supersnabba som gör sig bäst i riktigt tuff hantering, vilket brukar vara uppskattad bland många av våra kunder.

Truckar från Crown

Truckar från Linde

Truckfabrikaten Linde erbjuder ett stort urval av truckar.

Linde är en utav världens näst största tillverkare av truckar. De erbjuder ett stort urval av trucktyper och modeller. Ett kännetecken truckar från Linde har är att de håller en hög standard, vilket märks i allt från designen och prestandan. Linde erbjuder ett unikt trucksortiment som omfattar omkring 80 modellserier med upp till 20 varianter i varje serie och cirka 9 000 utrustningstillval.

Truckar från Linde

Truckar från Pramac

Pramac är ett italienskt truckmärke.

Pramac är bland annat kända för deras saxlyft, ledstaplare och pallyftare. Deras lestaplare är kompakta och lättmanövrerade, idealisk för trånga utrymmen. Truckmärket Pramac grundrades år 1966 och är idag ett globalt företag inom materialhantering. Många av våra kunderDe flesta av våra kunder köper Pramacs ledstaplare och saxlyft.

Truckar från Pramac

Group 16 Copy 2 Frågor kring andra truckfabrikat?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi vill gärna hjälpa dig!