Service av truckar från Nissan

Truckservice minskar driftkostnade för din truck från Nissan.

Vill du att din truck från Nissan ska hålla är det viktigt med truckservice. En service kan se olika ut beroende på vilken typ av truck du har. Men överlag innehåller en service olje- och filterbyte samt smörjning av rörliga delar. Genom ett snabbt och professionellt oljebyte säkerställer du din Nissan trucks tillförlitlighet och livslängd under lång tid framöver. Vi genomför även gaffeltest och brandskyddskontroll. Vi är pepp på att hjälpa dig att minska driftkostnader.

Vad innehåller en underhållsservice?

Oljeservice

Hydrauloljor

Hydrauloljor exponeras ständigt för högt tryck, höga temperaturer samt damm och fukt under drift. För en jämn och ren oljefilm i hela hydraulsystemet krävs ett regelbundet och professionellt utfört olje- och filterbyte.
Rengöring

Undvika driftstopp

Smuts och damm som samlas i motorerna kan leda till kostbara driftstopp som följd. Vi rengör och tar bort både smuts och damm.
Tester

Bör man göra

Arbetsmiljöverket & Arbetsmiljölagen kräver att gaffeltest genomförs minst 1 gång/år. De flesta försäkringsbolag kräver brandskyddskontroll.

Vi

Truckar

Servar

Serva din truck i god tid för att minimera driftstopp samt säkerställa att alla lagar efterföljs. Vi bedömer skador och läckage, kontrollerar bromssystemet och styrsystemet, byter hydraulolja. Vi ser helt enkelt till att din Nissan truck fungerar när du behöver den.

När din Nissan truck står still

Vi erbjuder truckservice vid slitage eller akuta reparationer för alla truckar från Nissan.

Behöver du byta hydraulslangar eller lackera om din Nissan truck? Oavsett om det är en akut reparation, slitageskada eller eftermontering, så löser vi det! Våra tekniker kan Nissan truckar, det är ett varumärke vi kan utan och innan. Om det behövs kan vi erbjuda hyrtruck under tiden din truck står still, vi vill säkerställa att driften inte störs. Prata om truckservice med oss.

Vi

Till er

Kommer

För att göra en så liten påverkan på din produktion som möjligt så utför vi alla service och förekommande reparationer hos er. Våra tekniker kan Nissan truckar!

Vi vill gärna hjälpa dig med service av din truck från Nissan.

Fyll i så mycket du kan, enbart din mailadress är nödvändig, så återkopplar vi inom kort.</br> </br>

Jag har tagit del av integritetspolicyn.*