Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

Vi servar dina truckar från BT - Vi vill att dina BT truckar kan köra hela tiden.

Vill du förebygga stop i produktionen och minimera reparationskostnader? Serva din BT truck i rätt tid! Vi utför alla typer av servicar på BT truckar. En service går ut på att smörja rörliga delar, byta filter och olika oljor samt övriga kontroller (bland annat brandskydd, gaffeltest eller vad som behövs). Hur ofta en truckservice bör genomföras beror på hur ofta trucken används, vi rekommenderar minst en gång per år. Teckna ett serviceavtal med oss så slipper du oroa dig för att glömma bort att boka service för din BT truck. Vi servar både nya och begagnade truckar.

Truckservice för BT truckar

Tryggt att köpa truck

VAD INNEHÅLLER EN UNDERHÅLLSSERVICE?

Rengöring Minskar reparationer

Vi vet att damm och smuts minskar livslängden på trucken. Vi rengör och tar bort smuts damm från din BT truck.

Tester Tester bör man göra

Har din truck gafflar och stativ är gaffeltest starkt rekommenderat att göra en gång per år. Arbetsmiljöverket granskar detta vid en olycka. De flesta försäkringsbolag kräver brandskyddskontroll.

Oljeservice Så trucken fungerar

Vi går genom och kollar så allt på din BT truck fungerar. Genom att byta olja och filter kan risken för en stillastående truck och kostbara reparationer minskas.

  • Vi
  • Kommer
  • Till dig

Truckservice för BT truckar.

Tillgänglighet är en av våra främsta egenskaper. Vi utför alla förekommande reparationer ute på fält eller i vår välutrustade verkstad. När vi följer upp vårt servicegäng ser vi att vi har folk på plats eller en lösning klar inom i genomsnitt 4 h från att ett ärende har kommit in.

Truckservice - När din BT truck får problem.

Vi har många års erfarenhet av att reparera och serva BT truckar. Ibland behöver du exempelvis byta hjul eller lyftkedjor på din truck. Oavsett vilken typ av reparation det än gäller så kan vi hjälpa dig med det. Vi vet att en stillastående truck kan medföra dyra kostnader, därför har vi de mest frekventa reservdelarna på lager.

Vi kan det mesta om BT truckar

Boka service

Vi vill gärna hjälpa dig med service av din truck från BT.

Fyll i så mycket du kan, enbart din mailadress är nödvändig, så återkopplar vi inom kort.