Truckservice för BT truckar

Vi servar dina truckar från BT - Vi vill att dina BT truckar kan köra hela tiden.

Vill du förebygga stop i produktionen och minimera reparationskostnader? Serva din BT truck i rätt tid. Vi utför all typ av service på BT truckar, från pallyftare till skjutstativtruckar. En underhållservice kan se olika ut beroende på vilken typ av BT truck du har, men vid en typisk underhållsservice byter vi alltid filter och oljor och smörjer alla rörliga delar. Vi genomför även ett gaffeltest och brandskyddskontroll. Våra serviceavtal är fria från bindningstider och ger dig en schysst rabatt på 15% på underhållsservice, reparationer, brandskyddskontroll och gaffeltest. Vi berättar gärna mer om vi får chansen. Hur ofta en truckservice bör genomföras beror på hur ofta trucken används, vi rekommenderar minst en gång per år. Vi servar både nya och begagnade truckar.

VAD INNEHÅLLER EN UNDERHÅLLSSERVICE?

Rengöring

Minskar reparationer

Vi vet att damm och smuts minskar livslängden på trucken. Vi rengör och tar bort smuts damm från din BT truck.
Tester

Tester bör man göra

Brandskyddskontroll är numera ett krav från många försäkringsbolag. Vi rekommenderar även gaffeltest för alla truckar som har gafflar och stativ. Nedslitna gafflar och glappande stativ kan orsaka allvarliga olyckor.
Oljeservice

Så trucken fungerar

Oljan fyller en viktig funktion då den både smörjer och kyler. Vi ser till att din BT truck har frisk olja, med rätt tjocklek enligt fabrikörens instruktioner.

Vi

Till dig

Kommer

Tillgänglighet är en av våra främsta egenskaper. Vi utför alla förekommande reparationer ute på fält eller i vår välutrustade verkstad. När vi följer upp vårt servicegäng ser vi att vi har folk på plats eller en lösning klar inom i genomsnitt 4 h från att ett ärende har kommit in.

Vi kan det mesta om BT truckar

Truckservice - När din BT truck får problem.

Vi har många års erfarenhet av att reparera och serva BT truckar. Ibland behöver du exempelvis byta hjul eller lyftkedjor på din truck. Oavsett vilken typ av reparation det än gäller så kan vi hjälpa dig med det. Vi vet att en stillastående truck kan medföra dyra kostnader, därför har vi de mest frekventa reservdelarna på lager.

Vi vill gärna hjälpa dig med service av din truck från BT.

Fyll i så mycket du kan, enbart din mailadress är nödvändig, så återkopplar vi inom kort.</br> </br>

Jag har tagit del av integritetspolicyn.*