Service av truckar från Pramac

Underhållservice för en bra truckekonomi - Vi servar din Pramac truck.

Din Pramac truck är aldrig bättre än den service den får. Vi vill att din Pramac truck alltid ska vara tillgänglig samt försöka hjälpa dig att minska reparationskostnader. Med förebyggande underhåll och truckservice minskas också riskerna i den dagliga verksamheten. Vi utför många underhållsservicear på Pramac truckar. Vi är pepp på att försöka få din truckekonomi så slimmad som möjligt, då är truckservice den viktigaste parametern.

Vad innehåller en underhållsservice?

Rengöring

För motorerna

Smuts och damm minskar livslängden på din Pramac truck. Vi ser till att motorerna rengörs, då ser vi också direkt skillnad i lägre reparationskostnader.
Tester

Bör man göra

Brandskyddsbesiktning kan krävas av många försäkringsbolagen. För att uppfylla myndighetskrav behövs ett gaffeltest och kontroll av lyftkedjor.
Oljeservice

Olja och filter

Vi smörjer rörliga delar, byter olja och filter på din Pramac truck. Detta minskar risken för stillastående truck.

Serva

Truck

Din

Har ni gjort gaffeltest? Arbetsmiljöverket & Arbetsmiljölagen kräver att gaffeltest genomförs minst 1 gång/år. Vid ett gaffeltest kontrollerar vi om det finns några ytsprickor på gafflarna, likaså gaffelbladens rakhet och vinkel. Även höjdskillnaden på gaffelsatsen kontrolleras.

När din Pramac truck står still

Våra servicetekniker utför snabb hjälp vid skador eller slitage på din Pramac truck.

Oavsett om det handlar om byte av hjul eller lackering av din Pramac truck, våra tekniker ser till att din truck snabbt blir tillgänglig. Behövs det kan vi erbjuda hyrtruck för att göra en så liten påverkan på din produktion som möjligt. Vi utför alla förekommande reparationer på Pramac truckar. Vi berättar gärna mer om vår truckservice för din Pramac truck om vi får chansen.

Teckna

Köper

Serviceavtal

Vi rekommenderar att serva din Pramac truck minst en gång per år. Teckna ett serviceavtal och låt oss sköta resterande, så slipper du oroa dig för att glömma bort att boka service för dina Pramac truckar. Vi kommer till dig och utför arbetet på plats, oavsett om det är en underhållsservice eller en reparation.

Vi vill gärna hjälpa dig med service av din truck från Pramac.

Fyll i så mycket du kan, enbart din mailadress är nödvändig, så återkopplar vi inom kort.</br> </br>

Jag har tagit del av integritetspolicyn.*