Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

När önskas service?

Underhållservice för en bra truckekonomi - Vi servar din Pramac truck.

Din Pramac truck är aldrig bättre än den service den får. Vi vill att din Pramac truck alltid ska vara tillgänglig samt försöka hjälpa dig att minska reparationskostnader. Med förebyggande underhåll och truckservice minskas också riskerna i den dagliga verksamheten. Vi utför många underhållsservicear på Pramac truckar. Vi är pepp på att försöka få din truckekonomi så slimmad som möjligt, då är truckservice den viktigaste parametern.

Service av truckar från Pramac

VS Truck - truckservice

Vad innehåller en underhållsservice?

Rengöring För motorerna

Smuts och damm minskar livslängden på din Pramac truck. Vi ser till att motorerna rengörs, då ser vi också direkt skillnad i lägre reparationskostnader.

Tester Bör man göra

Brandskyddsbesiktning kan krävas av många försäkringsbolagen. För att uppfylla myndighetskrav behövs ett gaffeltest och kontroll av lyftkedjor.

Oljeservice Olja och filter

Vi smörjer rörliga delar, byter olja och filter på din Pramac truck. Detta minskar risken för stillastående truck.

  • Serva
  • Din
  • Truck

Truckservice för Pramac truckar.

Har ni gjort gaffeltest? Arbetsmiljöverket & Arbetsmiljölagen kräver att gaffeltest genomförs minst 1 gång/år. Vid ett gaffeltest kontrollerar vi om det finns några ytsprickor på gafflarna, likaså gaffelbladens rakhet och vinkel. Även höjdskillnaden på gaffelsatsen kontrolleras.

Våra servicetekniker utför snabb hjälp vid skador eller slitage på din Pramac truck.

Oavsett om det handlar om byte av hjul eller lackering av din Pramac truck, våra tekniker ser till att din truck snabbt blir tillgänglig. Behövs det kan vi erbjuda hyrtruck för att göra en så liten påverkan på din produktion som möjligt. Vi utför alla förekommande reparationer på Pramac truckar. Vi berättar gärna mer om vår truckservice för din Pramac truck om vi får chansen.

När din Pramac truck står still

Truckservice hos VS Truck
  • Teckna
  • Serviceavtal

Serva din Pramac truck i rätt tid.

Vi rekommenderar att serva din Pramac truck minst en gång per år. Teckna ett serviceavtal och låt oss sköta resterande, så slipper du oroa dig för att glömma bort att boka service för dina Pramac truckar. Vi kommer till dig och utför arbetet på plats, oavsett om det är en underhållsservice eller en reparation.

Boka service

Vi vill gärna hjälpa dig med service av din truck från Pramac.

Fyll i så mycket du kan, enbart din mailadress är nödvändig, så återkopplar vi inom kort.

När önskas service?