Can not find a definition for component stickyCtaButton. Will you create it for me?

Service av truckar från Linde

Öka livslängden på din Linde truck med vår service.

Vi utför service på alla truckar från Linde, från deras populära ledstaplare till deras tunga dieselmotviktstruckar. På våra lokala anläggningar och verkstäder i södra och mellersta delarna av landet har vi stor erfarenhet av truckservice på Lindes truckar och ett unikt reservdelslager. Vi vill att din Linde truck snabbt ska återgå till produktion och har i genomsnitt en lösning klar inom 4 timmar från inkommen förfrågan.

Vi erbjuder även serviceavtal utan bindningstid. Genom att teckna ett serviceavtal med oss så slipper du oroa dig för att glömma bort att boka service för dina Linde truckar, dessutom får du en schysst rabatt på underhållsservice, brandskyddskontroll, gaffeltest och reparationer.

VAD INNEHÅLLER EN UNDERHÅLLSSERVICE?

Rengöring

Damm & smuts

Rengöring minskar reparationer. Vi rengör motorerna och tar bort smuts och damm från trucken för ökad livslängd på trucken.
Tester

Som bör göras

Vi rekommenderar starkt att utföra gaffeltest en gång per år på alla truckar som har gafflar och stativ. Arbetsmiljöverket granskar detta vid en olycka. De flesta försäkringsbolag kräver brandskyddskontroll.
Oljeservice

Så trucken fungerar

Byt olja och filter på din truck för att minska risken för en stillastående truck med kostbara reparationer som följd.

När din Linde truck får problem

En truck som står stilla är en dyr truck - Serva din Linde truck i rätt tid.

Oavsett vilken typ av reparation det än gäller så kan vi hjälpa dig med det. Vi utför allt från slitagereparation och byter ut reservdelar till reparation efter skada på alla Linde truckar. Vi vet att en truck som står stilla är en dyr truck, därför ser vi till att din truck är klar så snabbt som möjligt. Behövs det kan vi erbjuda hyrtruck under tiden din truck står still.

Vi

Till dig

Kommer

Oavsett om det är en underhållsservice eller en reparation, vi kommer så klart dig och utför arbetet på plats. Vi erbjuder hyrtruck under tiden din truck står still. När vi följer upp vårt servicegäng ser vi att vi har folk på plats eller en lösning klar inom i genomsnitt 4 h från att ett ärende har kommit in.

Vi vill gärna hjälpa dig med service av din truck från Linde.

Fyll i så mycket du kan, enbart din mailadress är nödvändig, så återkopplar vi inom kort.</br> </br>

Jag har tagit del av integritetspolicyn.*