Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

Service för ökad säkerhet och effektivitet på din Toyota truck.

Vi vill att dina Toyota truckar alltid ska vara tillgängliga. En truck som står stilla är en dyr truck. Vi utför underhållsservice på många truckar från Toyota. Bland annat populära modeller som Toyota Traigo och Toyota Tonero, dessa truckar har vi dessutom alltid i lager för omgående leverans.  En service kan se olika ut beroende på vilken typ av Toyota truck du har. Överlag går en service ut på att byta filter och oljor och smörja rörliga delar. Vi genomför även gaffeltest och brandskyddskontroll på Toyota truckar. Vi berättar gärna mer om vi får chansen.

Service av truckar från Toyota

VS Truck - truckservice

Vad innehåller en underhållsservice?

Oljeservice För en fungerande truck

Det vi gör är att gå genom och se till så allt fungerar. För att minska risken för en stillastående truck med kostbara reparationer som följd ser vi till att byta både olja och filter.

Tester Minst 1 gång per år

Brandskyddskontroll är numera ett krav från många försäkringsbolag. Vi rekommenderar även gaffeltest för alla truckar som har gafflar och stativ.

Rengöring För att minska reparationer

Vi rengör motorerna och tar bort smuts och damm från din Toyota truck för att öka truckens livslängd.

  • Teckna
  • Ett
  • Serviceavtal

Service för Toyota truckar.

Truckservice ger bra truckekonomi – brukar vi säga. Teckna gärna ett serviceavtal och låt oss sköta resterande. Vi ser till att servicen på din Toyota truck görs i rätt tid, och med rätt insats. Vi hjälper dig att skräddarsy en serviceplan efter dina specifika behov.

Våra tekniker kan truckar- Serva din Toyota truck i rätt tid.

Toyota är ett truckmärke som vi kan utan och innan. Du kan lita på att vi kan Toyota. Om din truck skadas vid intensivt arbete eller av en ouppmärksam förare erbjuder vi snabb och tillförlitlig truckreparation – även om serviceavtal saknas. Eller vill du kanske byta hjul, köpa ett nytt batteri eller lackera om din Toyota truck? Oavsett vad du behöver hjälp med, vi hjälper gärna till.

När din Toyota truck står stilla

Truckservice hos VS Truck
  • Vi
  • Kommer
  • Till dig

Truckservice för Toyota truckar.

Snabb hjälp vid skador eller slitage. Oavsett om det är en underhållsservice eller en reparation, vi kommer så klart dig och utför arbetet på plats. Vi anpassar oss till din verksamhet för att göra en så liten påverkan på din produktion som möjligt. Vi erbjuder hyrtruck under tiden din truck står still.

Boka service

Vi vill gärna hjälpa dig med service av din truck från Toyota.

Fyll i så mycket du kan, enbart din mailadress är nödvändig, så återkopplar vi inom kort.