Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

Vi servar din truck från Atlet.

Vill du att din truck från Atlet ska hålla är det viktigt att sköta om den. Vi utför många underhållsservicear på truckar från Atlet, vi ser direkt skillnad i lägre kostnader för truckekonomin när trucken tas hand om på rätt sätt. En service kan se olika ut beroende på vilken typ av truck du har. Men överlag går en service ut på att smörja rörliga delar, byta filter och oljor. Vi genomför även gaffeltest och brandskyddskontroll på Atlet truckar.

Truckservice ger bra truckekonomi

VS Truck - truckservice

Vad innehåller en underhållsservice?

Rengöring Minskar reparationer

Det vi gör är att rengöra motorerna och ta bort smuts och damm från trucken. Damm och smuts minskar livslängden på trucken.

Tester Tester bör man göra

Har en truck gafflar och stativ är gaffeltest starkt rekommenderat att göra en gång per år. Arbetsmiljöverket granskar detta vid en olycka. De flesta försäkringsbolag kräver brandskyddskontroll.

Oljeservice Så trucken fungerar

Precis som en bil behöver både olja och filter bytas, annars ökar risken för en stillastående truck med kostbara reparationer som följd. Vi går genom och kollar så allt fungerar.

  • Teckna
  • Serviceavtal

Hur ofta en truckservice bör genomföras beror på hur ofta trucken används, vi rekommenderar minst en gång per år. Teckna gärna ett serviceavtal med oss så slipper du oroa dig för att glömma bort att boka service för dina Atlet truckar.

Vi utför många reparationer på Atlet truckar.

Du kan lita på att vi kan Atlet. Vi utför många reparationer på olika typer av Atlet truckar, så det är ett varumärke vi kan utan och innan. Vi vet hur viktigt det är att ha en fungerande truck i produktionen. När vi följer upp vårt servicegäng ser vi att vi har folk på plats eller en lösning klar inom i genomsnitt 4 h från att ett ärende har kommit in. Truckservice när du behöver det som mest.

Ibland går din Atlet truck sönder

Truckservice hos VS Truck
  • Vi
  • Kommer
  • Till dig

Truckservice för truckar från Atlet.

Oavsett om det är en underhållsservice eller en reparation, vi kommer så klart dig och utför arbetet på plats. Vi anpassar oss till din verksamhet för att göra en så liten påverkan på din produktion som möjligt. Behövs det kan vi erbjuda hyrtruck under tiden din truck står still.

Boka service

Vi vill gärna hjälpa dig med service av din truck från Atlet.

Fyll i så mycket du kan, enbart din mailadress är nödvändig, så återkopplar vi inom kort.