Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

Boka service av din Doosan truck i tid.

Hur ofta en truckservice bör genomföras beror på hur ofta trucken används, vi rekommenderar minst en gång per år. Låt oss ta hand om din Doosan truck. Vi utför bland annat gaffeltest, brandskyddskontroll och smörjer rörliga delar, byta filter och oljor. Vi ser till att din truck fungerar. Våra servicetekniker kan även upptäcka tidiga tecken på skador och vet vilka förebyggande åtgärder som ska vidtas. Vi är pepp på att berätta mer om vår truckservice vi får chansen.

En truck som står still är en dyr truck

VS Truck - truckservice

Vad innehåller en underhållsservice?

Rengöring Smuts och damm

Vi vet att damm och smuts minskar livslängden. Vi rengör motorerna och tar bort smuts och damm från din Doosan truck.

Tester Bör man göra

Arbetsmiljöverket granskar om du har genomfört en gaffeltest vid en olycka och de flesta försäkringsbolag kräver brandskyddskontroll.

Oljeservice Bör man byta

Det vi gör är att byta olja och filter på din Doosan truck för att minska risken för en stillastående truck.

  • Teckna
  • Serviceavtal

Truckservice för Doosan truckar.

Underhållsintervallen följer tillverkarens uppgifter och anpassas specifikt per truck vid högre belastningar. Vi rekommenderar att serva din Doosan truck minst en gång per år. Är du orolig för att glömma bort att boka service för din Doosan truck? – teckna ett serviceavtal med oss.

Vi utför alla reparationer på Doosan truckar.

Din verksamhets produktivitet är beroende av truckarnas prestanda och tillgänglighet. Med snabba reparationer och ersättningstruckar vid behov kan du lita på att du får maximal prestanda med oss. Vi utför alla förekommande truckreparationer, allt från skador till slitage. När vi följer upp vårt servicegäng ser vi att vi har folk på plats eller en lösning klar inom i genomsnitt 4 h från att ett ärende har kommit in.

När din Doosan truck står still

Truckservice hos VS Truck
  • Ombyggnation
  • Eftermontering

Truckservice för Doosan truckar.

Har truckarnas användningsförhållanden ändrats? Vi utför även ombyggnationer och eftermontering på din Doosan truck, både mindre och mer omfattande ärenden. Behövs det kan vi erbjuda hyrtruck för att säkerställa att driften in störs.

Boka service

Vi vill gärna hjälpa dig med service på din Doosan truck.

Fyll i så mycket du kan, enbart din mailadress är nödvändig, så återkopplar vi inom kort.