Service av truckar från Crown

Vår truckservice säkerställer dina truckars tillgänglighet.

Livslängden på din Crown truck kan ökas om du servar din truck i rätt tid. Vi utför olika tester och årlig underhållsservice på alla dina Crown truckar. Det kan vara brandskydd, gaffeltest eller vad som behövs. Vi berättar gärna mer om vi får chansen. Hur ofta en truckservice bör genomföras beror på hur ofta trucken används, vi rekommenderar minst en gång per år. Underhåll och service är garantier för den obegränsade tillgängligheten av din truckflotta.

Vad innehåller en underhållsservice?

Rengöring

Minskar reparationer

Det vi gör är att rengöra motorerna och ta bort smuts och damm från trucken. Damm och smuts minskar livslängden på trucken.
Tester

Tester bör man göra

Har en truck gafflar och stativ är gaffeltest starkt rekommenderat att göra en gång per år. Arbetsmiljöverket granskar detta vid en olycka. De flesta försäkringsbolag kräver brandskyddskontroll.
Oljeservice

Så trucken fungerar

Precis som en bil behöver både olja och filter bytas, annars ökar risken för en stillastående truck med kostbara reparationer som följd. Vi går genom och kollar så allt fungerar.

En

Lösning

Komplett

Vi på VS Truck erbjuder dig en komplett lösning: allt från underhåll, reparation och service till en komplett digital översikt av all servicedata. Teckna gärna ett serviceavtal med oss så slipper du oroa dig för att glömma bort att boka service för dina Crown truckar.

En truck som står stilla är en dyr truck

Truckservice - När din Crown truck får problem.

En stillastående truck kan medföra dyra kostnader, därför har vi de mest frekventa reservdelarna på lager för att du snabbt ska få din Crown truck tillbaka i drift. Vi utför många reparationer på Crown truckar, allt från att byta ut gamla battericeller till ompackning av hydraulcylinder. Låt oss serva din Crown truck så du kan fokusera på ditt företags huvudsakliga kärnverksamhet.

Vi

Till dig

Kommer

Vi kommer så klart dig och utför truckservice på plats. Vi anpassar oss till din verksamhet för att göra en så liten påverkan på din produktion som möjligt. Vi kan erbjuda hyrtruck under tiden din Crown truck står still.

Vi vill gärna hjälpa dig med service av din truck från Crown.

Fyll i så mycket du kan, enbart din mailadress är nödvändig, så återkopplar vi inom kort.</br> </br>

Jag har tagit del av integritetspolicyn.*