Service av Jungheinrich truckar

Minimera stillestånd på din Jungheinrich truck med underhållsservice.

Underhåll och service minimerar stillestånd på truckar. Som vi brukar säga – om du sköter om dina prylar håller de längre. Det gäller även truckar. Hur ofta en truckservice bör genomföras beror på hur ofta trucken används, vi rekommenderar minst en gång per år. Överlag går en truckservice ut på att bedöma skador och läckage, kontrollera bromssystemet och styrsystemet, byta olja och filter eller det som behövs.

Vad innehåller en underhållsservice?

Rengöring

Av motorerna

Smuts och damm som samlas i motorerna minskar livslängden på din Jungheinrich truck. Vi ser till att motorerna rengörs.
Tester

Minst 1 gång per år

Arbetsmiljöverket kräver att gaffeltest genomförs minst 1 gång/år. De granskar detta vid en olycka. De flesta försäkringsbolag kräver en årlig brandskyddskontroll.
Oljeservice

Byte av filter och olja

Byte av filter på din truck kan minska risken för driftstopp. Och precis som andra fordon, behöver även olja bytas.

Teckna

Köper

Serviceavtal

Varje år ser vi till att ge över 2 000 truckar en genomgång så de orkar köra ännu längre. Vi vill ge dig ett bekymmersfritt truckägande. Med ett serviceavtal kommer din Jungheinrich truck att få service i rätt tid och med rätt insats. Vi gör det som behövs för att din truck ska fungera – hela tiden.

Reparation av Jungheinrich truckar

Serva din Jungheinrich truck för att den snabbt ska återgå till produktion.

Behöver du montera extra utrustning på din Jungheinrich truck? Har det skett en truckolycka? Eller har trucken fått slitage på grund av intensivt användande? Vi kan utföra alla förekommande serviceärenden på din truck från Jungheinrich. Med en snabb service ser vi till att din truck är snabbt åter tillgängligt för drift. Behöver du en hyrtruck under tiden din truck står still? Vi kan fixa en hyrtruck till er.

Vi kommer

Köper

Till dig

Det är viktigt för oss att din truck snabbt kan återgå till produktion, därför kommer våra tekniker ut till er och utför arbetet på plats. Vi ser till att ha folk på plats eller en lösning klar inom i genomsnitt 4 h från att ett serviceärende har kommit in.

Vi vill gärna hjälpa dig med service av din truck från Jungheinrich.

Fyll i så mycket du kan, enbart din mailadress är nödvändig, så återkopplar vi inom kort.</br> </br>

Jag har tagit del av integritetspolicyn.*