Leasa en Linde E16 från 3 367:- per månad.

Linde E16 - en av branschens mest älskade truckar

När du väljer Linde E16 får du en pålitlig motviktstruck som är byggd för att hålla och klara de mest krävande arbetsuppgifterna. Det som utmärker Linde E16 är den fantastiska manövrerbarheten, tunga laster förflyttas med millimeterprecision även på hög höjd, ergonomin, säkerheten och konstruktionen. Lindes E16 modeller är utrustade med kompaktaxel med underhållsfria bromsar, två krafulla drivmotorer och effektkomponenter som har monterats direkt på axlarna för att maximera prestandan. Vi har alltid denna populära modell tillgänglig för leasing, hyra och köp. Har du en väldigt exakt kravspecifikation och hittar inte rätt truck? Kontakta oss så hjälper vi dig att ordna fram en!

 

Pssst…behöver du mer lyftkapacitet? Spana in kusinen Linde E18.

En truck i världsklass till en låg månadskostnad.

Vad innebär det att leasa en Linde E16?

Leasing är ett flexibelt sätt att finansiera din Linde E16 utan att behöva gå in med eget kapital. Istället betalar du en månatlig leasingavgift, vilket gör det lättare att hantera dina utgifter och framförallt frigör det kapital för andra affärsbehov. Leasing ger dig dessutom möjlighet att anpassa din truckflotta efter behov. Du kan enkelt uppgradera eller byta ut dina truckar när det behövs utan att fastna med föråldrade eller ineffektiva maskiner. Leasing är rätt schysst med andra ord.

Frågor & svar

Vilken typ av batteri har en Linde E16?

De flesta av våra motviktstruckar från Linde har blysyrabatterier. Blysyrabatterier har lång livslängd, är enkla att ladda och tål tuffa arbetsförhållanden.

Hur högt kan en Linde E16 lyfta?

Linde E16 har lyfthöjder i spannet 3-5 meter.

Har Linde E16 sidoföring och gaffelspridning?

Vi säljer nästan bara truckar som har både sidoföring och gaffelspridning. Denna kombination ökar manövrerbarheten och gör arbetet mer effektivt.

Vad innebär att en truck är containergående?

En truck som vi benämner som containergående har frilyftsstativ (duplex eller triplex) samt en bygghöjd på max 2250 mm. En standardcontainer har en invändig höjd om 2390 mm.

Vill du ha hjälp att hitta rätt Linde E16?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi svarar inom en timme!