Leasa en Linde E25 från 4 824:- per månad.

Linde E25 - tysk ingenjörskonst när den är som bäst.

Linde E25 har utformats med fokus på precision och smidighet. Dess avancerade styrning och manövrering möjliggör enkel navigering i trånga utrymmen och komplexa arbetsmiljöer. Detta ger föraren optimal kontroll och möjlighet att arbeta effektivt. Som med alla Lindes motviktstruckar är Linde E25 en fantastisk konstruktion där inget lämnats åt slumpen: avancerade säkerhetsfunktioner, fantastisk ergonomi, energieffektiv motor och hög kvalitet i materialval är standard när du väljer Linde. Vi har alltid Linde E25 tillgängliga för hyra, leasing och köp. Har du en väldigt exakt kravspecifikation och hittar inte rätt truck? Kontakta oss så hjälper vi dig att ordna fram en!

En truck i världsklass till en låg månadskostnad.

Vad innebär det att leasa en Linde E25?

Leasing är ett flexibelt sätt att finansiera din Linde E25 utan att behöva gå in med eget kapital. Istället betalar du en månatlig leasingavgift, vilket gör det lättare att hantera dina utgifter och framförallt frigör det kapital för andra affärsbehov. Leasing ger dig dessutom möjlighet att anpassa din truckflotta efter behov. Du kan enkelt uppgradera eller byta ut dina truckar när det behövs utan att fastna med föråldrade eller ineffektiva maskiner. Leasing är rätt schysst med andra ord.

Frågor & svar

Hur högt lyfter en Linde E25?

En Linde E25 har vanligen en lyfthöjd på 3 till 5 meter.

Vilken typ av batteri har en Linde E25?

De flesta av våra motviktstruckar från Linde har blysyrabatterier. Blysyrabatterier har lång livslängd, är enkla att ladda och tål tuffa arbetsförhållanden.

Har en Linde E25 sidoföring och gaffelspridning?

Vi säljer nästan bara truckar som har både sidoföring och gaffelspridning. Denna kombination ökar manövrerbarheten och gör arbetet mer effektivt.

Vill du ha hjälp att hitta rätt Linde E25?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi svarar inom en timme!