Leasa en Linde E18 från 4 452:- per månad.

Linde E18 - en mångsidig tysk

Är du på jakt efter en versatil motviktstruck med fantastisk manövrerbarhet är Linde E18 ett utmärkt val. Det som särskiljer denna maskin från kusinen Linde E16, är den högre lyftkapaciteten och det kraftfullare batteriet som ger längre drifttid. I övrigt är det två likvärdiga maskiner som båda kännetecknas av fantastisk manövrerbarhet, tunga laster förflyttas med millimeterprecision även på hög höjdergonominsäkerheten och konstruktionen. Vi har alltid Linde E18 tillgängliga för hyra, leasing och köp. Har du en väldigt exakt kravspecifikation och hittar inte rätt truck? Kontakta oss så hjälper vi dig att ordna fram en!

En truck i världsklass till en låg månadskostnad.

Vad innebär det att leasa en Linde E18?

Leasing är ett flexibelt sätt att finansiera din Linde E18 utan att behöva gå in med eget kapital. Istället betalar du en månatlig leasingavgift, vilket gör det lättare att hantera dina utgifter och framförallt frigör det kapital för andra affärsbehov. Leasing ger dig dessutom möjlighet att anpassa din truckflotta efter behov. Du kan enkelt uppgradera eller byta ut dina truckar när det behövs utan att fastna med föråldrade eller ineffektiva maskiner. Leasing är rätt schysst med andra ord.

Frågor & svar

Har Linde E18 sidoföring och gaffelspridning?

Vi säljer nästan bara truckar som har både sidoföring och gaffelspridning. Denna kombination ökar manövrerbarheten och gör arbetet mer effektivt.

Hur högt lyfter en Linde E18?

En Linde E18 har en lyfthöjd i spannet 3-5 meter.

Vilken typ av batteri har en Linde E18?

De flesta av våra motviktstruckar från Linde har blysyrabatterier. Blysyrabatterier har lång livslängd, är enkla att ladda och tål tuffa arbetsförhållanden.

Vad innebär att en truck är containergående?

En truck som vi benämner som containergående har frilyftsstativ (duplex eller triplex) samt en bygghöjd på max 2250 mm. En standardcontainer har en invändig höjd om 2390 mm.

Vill du ha hjälp att hitta rätt Linde H45D?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi svarar inom en timme!