Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

När önskas service?

Vad är en ledtruck?

Ledtruck är egentligen ett samlingsbegrepp för en rad olika truckar, med den gemensamma nämnaren att de är utformade för att manövreras i trånga utrymmen där precision och flexibilitet är viktigt. Vi har allt från enkla låglyftare, som snabbt flyttar pallar på golvet, till starka ledstaplare som kan lyfta tungt och högt. I vårt utbud finns olika modeller för olika jobb, alla är lätta att använda, säkra och effektiva. Med rätt ledtruck blir arbetet på ditt företag smidigare, snabbare och bättre.

Hos oss hittar du ledtruckar från kända tillverkare som Crown, Doosan, BT, Linde och Pramac. Kontakta oss idag så guidar vi dig till den ideala ledtrucken för din arbetsplats.

 

Nya och begagnade ledtruckar

Ledtruck med åkplatta från Crown

Hur väljer jag rätt ledtruck?

När du ska välja ledtruck är det viktigt att tänka på vad du verkligen behöver. Vilken typ av last ska du hantera, och hur tung är den? Behöver du lyfta saker högt upp, eller söker du något som är effektivt på marknivå? Och hur länge behöver trucken hålla mellan laddningarna? Att veta detta hjälper dig att hitta rätt balans mellan lyfthöjd, lyftkapacitet och batteritid – tre nyckelfaktorer som gör stor skillnad i vardagen.

Ska trucken ha en åkplattform? Då finns det öppna och skyddade varianter att välja mellan. Och när det kommer till att välja mellan en ny eller begagnad truck, tänk på att en ny ofta innebär senaste tekniken och längre underhållsintervaller, medan en begagnad kan vara ett smart val för en stramare budget.

Ledtruckar finns i mängder av varianter

Ledtruck från Crown med skyddad åkplattform
 • Hitta
 • Rätt
 • Ledtruck

Hos oss hittar du ledtruckar från världens främsta tillverkare. Spana in våra robusta ledtruckar från Crown.

VÅRA NÖJDA KUNDER

Läs mer om vad våra kunder har att säga om VS Truck

En riktig bra kontakt med säljaren hela vägen. Trucken är underbar att åka med, smidig och graciös i de smala lagergångarna. Tip Top helt enkelt!
Willy Berglund
Logistikansvarig,  Börjes Tingsryd AB Hästsport
Efter att ha kontaktat några företag i branschen så föll valet på VS-truck där jag fick kontakt med Magnus Göransson som på ett professionellt sätt såg till att jag fick den hjälp jag behövde. Reservdelar beställdes och kort därefter kom leveransen.
Patric Elmblad
Vi är mycket nöjda med all hjälp och support vi får från VS Truck!
Teknikern Martin Karlsson är en riktig klippa!
Anton Söderberg
Underhållsansvarig,  Stena Recycling
Filip Arnesson är den bästa servicetekniker vi vet. Han är skärpt och förstår direkt vad det är som måste göras - mycket bra att ha och göra med.
Kan inte bli annat än högsta betyg.
Henrik Bergström
Lager och Logistik ansvarig,  OptoComp GVAB
Kanon service och lätta att planera med!
Tommy Berglund
Teknisk support,  Källström Engineering AB

FAQ - VANLIGA FRÅGOR OM LEDTRUCKAR

 • 01

  Hur väljer jag rätt ledtruck?

  För att välja rätt ledtruck behöver du tänka på faktorer som typen av last, lastvikten, lyfthöjd, hur trånga utrymmena är där trucken ska användas, samt hur långa sträckor du planerar att transportera lasten. Vi hjälper dig gärna att hitta den perfekta ledtrucken för dina unika behov.

 • 02

  Kan jag anpassa min ledtruck för specifika behov?

  Självklart! Våra ledtruckar kan skräddarsys helt efter dina behov. Vi erbjuder olika åkplattformar, både öppna och skyddade, för att passa olika arbetsmiljöer och uppgifter. Kontakta oss så hjälper vi dig att skapa den perfekta ledtrucken för ditt företag.

 • 03

  Vilken service och support erbjuder ni efter köpet?

  Vår service inkluderar teknisk support, reservdelar och underhåll. Vi är här för att se till att din ledtruck fungerar smidigt under hela dess livslängd.

Group 16 Copy 2

Behöver du en ny ledtruck?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi vill gärna hjälpa dig!