Vi har alla typer av aggregat till din truck

Truckaggregat för alla lyft

På VS Truck har vi allt från nya och begagnade standardaggregat och gafflar med smarta funktioner som sidoföring och gaffelspridning till specialaggregat som fatlyftare balklämmor, tunnklämmor och andra typer av klämaggregat. Behöver du rensa upp? Vi har sopmaskiner och snöplogar också. Med vårt stora lager skickar vi snabbt över hela landet, och vi fixar de flesta monteringar direkt.  Har du bråttom? Våra servicetekniker i södra och mellersta Sverige monterar snabbt och säkert, så du kan fortsätta jobba utan onödiga stopp. Utöver de begagnade aggregat du hittar på sajten säljer vi nya aggregat från bland annat ELM och PMC.

Aggregat till din truck

Brett

Utbud

Vi har truckaggregat för alla typer av lyft, oavsett om du hanterar balar, pappersrullar eller tunnor så hjälper vi dig att hitta rätt i aggregatdjungeln. Vi har också alla tänkbara reservdelar som hydrauliska cylindrar, kedjor, sladdar och hela master.
Snabb

Leverans

Tack vare vårt unika lager och samarbete med internationella leverantörer kan erbjuda snabba leveranser. Många monteringar och reparationer kan genomföras direkt.
Hög

Flexibilitet

Våra duktiga servicetekniker hjälper dig att montera ditt nya aggregat.

Våra nöjda kunder

Patric Elmblad

Tekniker
L.G.A Transport & Service AB

Efter att ha kontaktat några företag i branschen så föll valet på VS-truck där jag fick kontakt med Magnus Göransson som på ett professionellt sätt såg till att jag fick den hjälp jag behövde. Reservdelar beställdes och kort därefter kom leveransen.

Henrik Bergström

Lager och Logistik ansvarig
OptoComp GVAB

Filip Arnesson är den bästa servicetekniker vi vet. Han är skärpt och förstår direkt vad det är som måste göras - mycket bra att ha och göra med.
Kan inte bli annat än högsta betyg.

Bernhard Pedersen

Lageransvarig
Fine Scandinavia

Jag ringde Filip Arnesson då vi hade krockat med trucken, fick snabbt hjälp av honom!

Läs mer om vad våra kunder har att säga om VS Truck

FAQ - Vanliga frågor om aggregat och reservdelar

Kan jag använda min truck för snöröjning?

Absolut, genom att utrusta din truck med ett snöplogsaggregat kan du effektivt använda den för snöröjning på parkeringsplatser och gångvägar.

Vilket aggregat är bäst för hantering av oregelbundet formade laster?

För oregelbundet formade laster är klämaggregat idealiska eftersom de kan anpassas för att säkert gripa och lyfta varierande former utan skada.

Kan man få hjälp att byta reservdelar på trucken?

Vi hjälper dig att hitta rätt reservdelar till din truck, men vi kan givetvis också se till att de monteras på rätt sätt. Våra servicetekniker har stor kunskap om de flesta av marknadens truckmärken. Vi kommer så klart till dig och fixar allt på plats för minsta möjliga driftavbrott. Vid mer omfattande reparationer eller underhållsarbeten tar vi med trucken till våra verkstäder.

Hur lång är leveranstiden på reservdelar?

Vi vet hur viktigt det är med en fungerande truck. En enda truck ur funktion kan skapa stora störningar i verksamheten. Våra verkstäder är utrustade med ett reservdelslager anpassat till våra kunders behov, vilket innebär att många reparationer kan genomföras direkt. Har vi inte just den reservdelen i lager så kan vi erbjuda snabba leveranstider genom våra leverantörer och samarbetspartners i Europa.

Är du på jakt efter ett truckaggregat?

Fyll i så mycket du kan, enbart din mailadress är nödvändig, så återkopplar vi inom kort.</br> </br>