Vi har alla typer av gafflar till din truck

Truckgafflar för alla lyft

Hos oss hittar du ett stort utbud av truckgafflar anpassade för alla typer av lyftbehov, oavsett om det gäller tunga laster eller specifika material. Vi har allt från standardgafflar av olika typer till teleskopgafflar och klämaggregat. Vi erbjuder även en rad specialgafflar, som rotationsgafflar och gafflar med justerbar bredd, som gör det smidigt att hantera mer komplexa och skiftande lasttyper.

Gafflar till din truck

Brett

Utbud

Vi har truckgafflar för alla typer av laster och miljöer, oavsett om du hanterar pallar, säckar, maskindelar, byggmaterial, trävirke, livsmedel eller tunnor så hjälper vi dig att hitta rätt i gaffeldjungeln. Vi har också alla tänkbara reservdelar som hydrauliska cylindrar, kedjor, sladdar och hela master.
Snabb

Leverans

Tack vare vårt unika lager och samarbete med internationella leverantörer kan erbjuda snabba leveranser. Många monteringar och reparationer kan genomföras direkt.
Hög

Flexibilitet

Våra duktiga servicetekniker hjälper dig att montera dina nya gafflar eller aggregat.

Truckgafflar av alla typer

Våggafflar, räckviddsgafflar eller rullstyrda gafflar?

Det finns en uppsjö av olika gafflar och truckaggregat på marknaden. Här kommer en liten lista på de vanligaste truckgafflarna:
Våggafflar: Används för att väga lasten direkt på trucken, vilket effektiviserar arbetsflöden genom att eliminera behovet av separat vägning.
Räckviddsgafflar eller teleskopgafflar: Kan förlängas för att nå längre ut över standardlängden, perfekta för att hantera last på djupare hyllor eller platser.
FEM-gafflar: Följer den europeiska FEM-standarden för gaffeltruckar, vilket garanterar kompatibilitet och säkerhet i användning.
DIN-gafflar: Baseras på den tyska DIN-standarden, kända för sin hållbarhet och kvalitet i industriella miljöer.
PIN-TYP gafflar: Fästs på trucken med stift, vilket ger en säker anslutning för tunga eller oregelbundna laster.
Blank-gafflar: Obehandlade gafflar som kan anpassas och skäras till önskad längd och storlek för specialapplikationer.
Terminal West Gafflar: Specialdesignade för användning i hamn- och terminalmiljöer, ofta robustare för att hantera stora laster.
Bult-gafflar: Monteras med bultar, vilket gör dem justerbara och flexibla för olika typer av lasthantering.
Rullstyrda gafflar: Har inbyggda rullar för att underlätta hanteringen och positioneringen av lasten, särskilt användbara för glidande material.

Våra nöjda kunder

Patric Elmblad

Tekniker
L.G.A Transport & Service AB

Efter att ha kontaktat några företag i branschen så föll valet på VS-truck där jag fick kontakt med Magnus Göransson som på ett professionellt sätt såg till att jag fick den hjälp jag behövde. Reservdelar beställdes och kort därefter kom leveransen.

Henrik Bergström

Lager och Logistik ansvarig
OptoComp GVAB

Filip Arnesson är den bästa servicetekniker vi vet. Han är skärpt och förstår direkt vad det är som måste göras - mycket bra att ha och göra med.
Kan inte bli annat än högsta betyg.

Bernhard Pedersen

Lageransvarig
Fine Scandinavia

Jag ringde Filip Arnesson då vi hade krockat med trucken, fick snabbt hjälp av honom!

Läs mer om vad våra kunder har att säga om VS Truck

FAQ - Vanliga frågor om truckgafflar och aggregat

Kan jag använda teleskopgafflar för alla typer av laster?

Teleskopgafflar är mångsidiga men kontrollera deras lastkapacitet för att säkerställa att de passar för dina specifika lasttyper.

Är specialgafflar som PIN-TYP eller bult-gafflar bättre än standardgafflar?

Det beror på din specifika användning. PIN-TYP och bult-gafflar erbjuder extra säkerhet och anpassningsförmåga för tunga eller ovanliga laster.

Hur vet jag när det är dags att byta ut mina truckgafflar?

Tecken på slitage som sprickor eller böjningar indikerar att det är dags för utbyte. Kontakta oss för ett gaffeltest.

Kan jag använda min truck för snöröjning?

Absolut, genom att utrusta din truck med ett snöplogsaggregat kan du effektivt använda den för snöröjning på parkeringsplatser och gångvägar.

Vilket aggregat är bäst för hantering av oregelbundet formade laster?

För oregelbundet formade laster är klämaggregat idealiska eftersom de kan anpassas för att säkert gripa och lyfta varierande former utan skada.

Hur lång är leveranstiden på reservdelar?

Vi vet hur viktigt det är med en fungerande truck. En enda truck ur funktion kan skapa stora störningar i verksamheten. Våra verkstäder är utrustade med ett reservdelslager anpassat till våra kunders behov, vilket innebär att många reparationer kan genomföras direkt. Har vi inte just den reservdelen i lager så kan vi erbjuda snabba leveranstider genom våra leverantörer och samarbetspartners i Europa.

Är du på jakt efter ett truckaggregat?

Fyll i så mycket du kan, enbart din mailadress är nödvändig, så återkopplar vi inom kort.</br> </br>