Vi har alla typer av sopmaskiner till din truck

Truckmonterade sopmaskiner

Truckmonterade sopmaskiner är smarta tillbehör som förvandlar vanliga truckar till effektiva städmaskiner. Sopmaskinen är designad för att enkelt monteras på truckens gafflar, vilket gör det möjligt för dem att snabbt rengöra stora ytor som lagerlokaler, parkeringsplatser och fabriksgolv. Hos oss hittar du såväl nya som begagnade sopmaskiner för din truck, vi säljer även andra städmaskiner och aggregat. Letar du efter en specifik sopmaskin? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt.

Sopmaskiner till din truck

Ledande

Tillverkare

Vi säljer sopmaskiner, städmaskiner och aggregat från ledande tillverkare som Smartsweep, ACM och FIMAB.
Snabb

Leverans

Tack vare vårt unika lager och samarbete med tillverkare kan erbjuda snabba leveranser på sopmaskiner. Många monteringar och reparationer kan genomföras direkt.
Hög

Flexibilitet

Våra duktiga servicetekniker hjälper dig gärna att montera din nya sopmaskin.

Effektivisera städningen med en sopmaskin

SmartSweep förvandlar din truck till en städmaskin

SmartSweep är enkel att sätta på, utan krångel med extra anslutningar, och passar de flesta motviktstruckar. Idealisk för både inomhus- och utomhusanvändning, SmartSweep fångar effektivt upp både damm och större skräp, vilket gör den till en smart lösning för att hålla dina utrymmen rena med befintlig utrustning. SmartSweep drivs helt mekaniskt och använder sig av hjulens rörelse för att fungera. Hastigheten på din körning bestämmer hur snabbt borstarna och sugfläkten arbetar.

Våra nöjda kunder

Patric Elmblad

Tekniker
L.G.A Transport & Service AB

Efter att ha kontaktat några företag i branschen så föll valet på VS-truck där jag fick kontakt med Magnus Göransson som på ett professionellt sätt såg till att jag fick den hjälp jag behövde. Reservdelar beställdes och kort därefter kom leveransen.

Henrik Bergström

Lager och Logistik ansvarig
OptoComp GVAB

Filip Arnesson är den bästa servicetekniker vi vet. Han är skärpt och förstår direkt vad det är som måste göras - mycket bra att ha och göra med.
Kan inte bli annat än högsta betyg.

Bernhard Pedersen

Lageransvarig
Fine Scandinavia

Jag ringde Filip Arnesson då vi hade krockat med trucken, fick snabbt hjälp av honom!

Läs mer om vad våra kunder har att säga om VS Truck

FAQ - Vanliga frågor om sopmaskiner

Hur ofta behöver sopmaskiner underhållas?

Det beror på användningen, men regelbunden kontroll och rengöring rekommenderas för att hålla maskinen i toppskick. Kolla borstar och filter regelbundet och byt ut dem vid behov.

Kan sopmaskiner användas på alla typer av golv?

De flesta truckmonterade sopmaskiner är designade för att fungera på en mängd olika underlag, inklusive betong, asfalt och till och med vissa mattor. Kontrollera specifikationerna för din maskin för att vara säker.

Vad är skillnaden mellan en sopmaskin och en skurmaskin?

En sopmaskin är avsedd för att ta bort torrt skräp, damm och smuts från golvytor medan en skurmaskin använder vatten och rengöringsmedel för att djuprengöra och ta bort fläckar från golv.

Kan man få hjälp att byta reservdelar på trucken?

Vi hjälper dig att hitta rätt reservdelar till din truck, men vi kan givetvis också se till att de monteras på rätt sätt. Våra servicetekniker har stor kunskap om de flesta av marknadens truckmärken. Vi kommer så klart till dig och fixar allt på plats för minsta möjliga driftavbrott. Vid mer omfattande reparationer eller underhållsarbeten tar vi med trucken till våra verkstäder.

Hur lång är leveranstiden på reservdelar?

Vi vet hur viktigt det är med en fungerande truck. En enda truck ur funktion kan skapa stora störningar i verksamheten. Våra verkstäder är utrustade med ett reservdelslager anpassat till våra kunders behov, vilket innebär att många reparationer kan genomföras direkt. Har vi inte just den reservdelen i lager så kan vi erbjuda snabba leveranstider genom våra leverantörer och samarbetspartners i Europa.

Är du på jakt efter en sopmaskin till din truck?

Fyll i så mycket du kan, enbart din mailadress är nödvändig, så återkopplar vi inom kort.</br> </br>