Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

Hyra truckar till riktigt bra pris

Prata med våra experter för att ta fram ett uthyrningsprogram som möter era behov. Oavsett om ni vill ha en truck för en dag, en vecka eller för flera månader så kan vi lösa det åt er. När ni hyr en truck från oss vet ni att ni får en truck ni kan lita på. Vi eliminerar de risker som ett köp kan innebära. Ni behöver inte oroa dig för oförutsägbara kostnader utan vi ger er den service och trygghet ni behöver. Leta bland över 200 nya och begagnade truckar på lager. Vi har lång erfarenhet av uthyrning av truckar och hjälper gärna till med rådgivning och stöd.

Stort utbud av truckar för hyra

Doosan motviktstruckar att hyra

Uthyrning av truckar med full flexibilitet samt en service och trygghet som ni behöver

Om ni behöver en eller flera truckar under en längre tid, vill inte binda kapital samt få fasta kostnader – då är långtidshyra/rental starkt rekommenderat. Ni får en fullservice på hyrtrucken och kan byta truckar under hyrestiden. Om ni däremot behöver en truck under en kort begränsad period, då passar korttidshyra. När ni hyr truckar från oss ingår bland annat service av trucken, reservdelar och arbete. Skulle något oförutsett hända med trucken under hyrestiden, har vi möjlighet att snabbt vara på plats med någon av våra duktiga servicetekniker och lösa problemet. Vill du hyra truck? Prata med våra experter. 

Hyra truckar snabbt och enkelt

VS Truck i Borås

Varför ska du hyra en truck?

Flera Fördelar

Ni binder inte något kapital, ingen restvärdesrisk, bekymmersfri och snabb service, månadskostnad utan överraskning och en försäkrad truck. Detta gör att ni kan fokuserar på den egna kärnverksamheten.

Hög Tillförlitlighet

Alla truckar kontrolleras av våra erfarna servicetekniker innan leverans. Truckarna uppfyller självklart alla lagenliga krav. Vi erbjuder hjälp och extra utrustning under hela uthyrningstiden.

Full Flexibilitet

Uthyrningstiden anpassas helt efter era behov. Hyr en truck i några timmar eller en dag eller flera år. Vi vet att förändringar av uthyrningstiden kan uppstå med kort varsel och ni kan när som helst byta truck.

Våra nöjda kunder

Läs mer om vad våra kunder har att säga om VS Truck

En riktig bra kontakt med säljaren hela vägen. Trucken är underbar att åka med, smidig och graciös i de smala lagergångarna. Tip Top helt enkelt!
Willy Berglund
Logistikansvarig,  Börjes Tingsryd AB Hästsport
Kanon service och lätta att planera med!
Tommy Berglund
Teknisk support,  Källström Engineering AB
Efter att ha kontaktat några företag i branschen så föll valet på VS-truck där jag fick kontakt med Magnus Göransson som på ett professionellt sätt såg till att jag fick den hjälp jag behövde. Reservdelar beställdes och kort därefter kom leveransen.
Patric Elmblad
Jag ringde Filip Arnesson då vi hade krockat med trucken, fick snabbt hjälp av honom!
Bernhard Pedersen
Lageransvarig ,  Fine Scandinavia
Vi är mycket nöjda med all hjälp och support vi får från VS Truck!
Teknikern Martin Karlsson är en riktig klippa!
Anton Söderberg
Underhållsansvarig,  Stena Recycling
Filip Arnesson är den bästa servicetekniker vi vet. Han är skärpt och förstår direkt vad det är som måste göras - mycket bra att ha och göra med.
Kan inte bli annat än högsta betyg.
Henrik Bergström
Lager och Logistik ansvarig,  OptoComp GVAB

FAQ - Vanliga frågor om truckuthyrning

 • 01

  Ska jag köpa, hyra eller leasa min nästa truck?

  Vilket finansieringsalternativ passar bäst för din verksamhet? Ska du hyra, köpa eller leasa din nästa truck? Det finns både för- och nackdelar med de olika alternativen. Läs mer om att köpa truck, hyra truck & leasa truck. Annars kan du alltid vända dig till våra truckexperter.

 • 02

  Vilka fördelar finns det med att hyra truck?

  Det finns flera fördelar med att hyra en truck hos oss, bland annat följande: 

  • Ni binder inte något kapital, ingen restvärdesrisk, bekymmersfri och snabb service, månadskostnad utan överraskning och en försäkrad truck.
  • Alla truckar kontrolleras av våra erfarna servicetekniker innan leverans. Truckarna uppfyller självklart alla lagenliga krav. Vi erbjuder hjälp och extra utrustning under hela uthyrningstiden.
  • Uthyrningstiden anpassas helt efter era behov. Hyr en truck i några timmar eller en dag eller flera år.
 • 03

  Hur länge kan jag hyra en truck?

  Om ni behöver en eller flera truckar under en längre tid, då är långtidshyra/rental starkt rekommenderat. Om ni däremot behöver en truck under en kort begränsad period, då passar korttidshyra. 

 • 04

  Vad kostar det att hyra en truck?

  Kostnaden för att hyra en truck varierar beroende på hur länge ni vill hyra trucken. Begär en offert av våra truckexperter i kontaktformulären nedan.

 • 05

  Vilken är den vanligaste trucken?

  Motviktstrucken är den vanligaste typen av truck och har många användningsområden. De är tåliga och byggda för relativt tunga lyft upp till högre höjder. De används bland annat för att lossa och lasta gods samt på de flesta företag med lager och/eller produktion. Det finns ett stort utbud av nya och begagnade motviktstruckar av olika truckfabrikat, både som eldrivna och dieseldrivna.

Group 16 Copy 2

Frågor om att hyra truckar eller vill du beställa en offert?

Fyll i så mycket du kan, enbart din mailadress är nödvändig, så återkopplar våra experter inom kort.