mini alert

Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

När önskas service?
Group 16 Copy 8 Boka service
Hem »
Hyra truck

Uthyrning av truckar

Truckuthyrning med full flexibilitet.

Vi på VS Truck förstår att allas behov är olika, vilket gör att vi har olika hyresprogram för att kunna möta just era behov. Oavsett om ni vill ha en truck för en dag, en vecka eller för flera månader så kan vi lösa det åt er. När ni hyr en truck från oss vet ni att ni får en truck ni kan lita på. Vi eliminerar de risker som ett köp kan innebära. Ni behöver inte oroa dig för oförutsägbara kostnader utan vi ger er den service och trygghet ni behöver.

Uthyrning av truckar

Varför ska du hyra en truck?

Flera Fördelar

Ni binder inte något kapital, ingen restvärdesrisk, bekymmersfri och snabb service, månadskostnad utan överraskning och en försäkrad truck. Detta gör att ni kan fokuserar på den egna kärnverksamheten.

Hög Tillförlitlighet

Alla truckar kontrolleras av våra erfarna servicetekniker innan leverans. Truckarna uppfyller självklart alla lagenliga krav. Vi erbjuder hjälp och extra utrustning under hela uthyrningstiden.

Full Flexibilitet

Uthyrningstiden anpassas helt efter era behov. Hyr en truck i några timmar eller en dag eller flera år. Vi vet att förändringar av uthyrningstiden kan uppstå med kort varsel och ni kan när som helst byta truck.

Hyr truck under en kortare tid

När passar det bra med korttidshyra?

Om ni behöver en truck en kort begränsad period eller är osäker om behovet av truck kommer att hålla i sig, då passar korttidshyra. När ni hyr truckar från oss ingår bland annat service av trucken, reservdelar och arbete. Skulle något oförutsett hända med trucken under hyrestiden, har vi möjlighet att snabbt vara på plats med någon av våra duktiga servicetekniker och lösa problemet. Ni kan fokusera på er verksamhet medan vi tar hand om truckarna.

Hyr truck under en kortare tid

Hyr truck under en längre tid

När passar det bra med långtidshyra?

Om ni behöver en eller flera truckar under en längre tid, vill inte binda kapital samt få fasta kostnader – då är långtidshyra/rental starkt rekommenderat. Vi ger dig en fullservice på hyrtrucken och ni slipper oroa er för driftstopp i produktionen. Och behöver du byta truck under hyrestiden? Inga problem – ni kan enkelt byta till en annan truck. Vi är pepp på att berätta mer om vi får chansen.

Hyr truck under en längre tid

Group 16 Copy 2

Frågor kring uthyrning av truckar?

Fyll i så mycket du kan, enbart din mailadress är nödvändig, så återkopplar vi inom kort.