Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

Toyota 7FBMF40 - ett japanskt kraftpaket

Toytota 7FBMF40 är en robust och kraftfull dieselmotviktstruck som är konstruerad för att klara av tuffa arbetsförhållanden och intensiv användning. Denna dieselmotviktstruck har en imponerande lyftkapacitet på upp till 4 ton, vilket gör den perfekt för lagerplatser, terminaler och industrin. Toytota 7FBMF40 är känd för sin bränsleeffektiva dieselmotor, vilket ger tillräcklig kraft för tunga laster och längre driftcykler och sin fantastiska ergonomi. Toyota 7FBMF40 erbjuder en rymlig förarhytt, justerbar sits, ergonomiska kontroller och utmärkt sikt över arbetsområdet.
Vi har alltid denna populära modell tillgänglig för leasing, hyra och köp. Har du en väldigt exakt kravspecifikation och hittar inte rätt truck? Kontakta oss så hjälper vi dig att ordna fram en!

Leasa en Toyota 7FBMF40 från 5 649:- per månad.

Toyota 7FBMF40

Vad innebär det att leasa en Toyota 7FBMF40?

Leasing är ett flexibelt sätt att finansiera din Toyota 7FBMF40 utan att behöva gå in med eget kapital. Istället betalar du en månatlig leasingavgift, vilket gör det lättare att hantera dina utgifter och framförallt frigör det kapital för andra affärsbehov. Leasing ger dig dessutom möjlighet att anpassa din truckflotta efter behov. Du kan enkelt uppgradera eller byta ut dina truckar när det behövs utan att fastna med föråldrade eller ineffektiva maskiner. Leasing är rätt schysst med andra ord.

En truck i världsklass till en låg månadskostnad.

Toyota 7FBMF40
Group 16 Copy 2

Vill du ha hjälp att hitta rätt Toyota 7FBMF40?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi svarar inom en timme!