Leasa en Doosan B25X-7 från 5 585:- per månad.

Doosan B25X-7 - en kraftfull korean med minimal svängradie

Doosan B25X-7 är en toppmodern motviktstruck som nyttjar den senaste tekniken för optimal prestanda, som namnet antyder har den en lyftkapacitet på 2,5 ton. Doosan B25X-7 minimala svängradie och goda sikt gör den ideal för arbete i krävande miljöer. Trucken är i sitt standardutförande mycket generöst utrustad med bland annat Drive speed control, som automatiskt reducerar farten om lasten höjs, elektro-magnetisk automatisk parkeringsbroms (EPB) och Hill start assist, som säkerställer att trucken inte rör sig av misstag. När du väljer Doosan B25X-7 får du en truck med få begränsningar så att du kan optimera ytan i dina lokaler till max. Som generalagent för Doosan har vi har alltid denna populära modell tillgänglig för leasing, hyra och köp. Har du en väldigt exakt kravspecifikation och hittar inte rätt truck? Kontakta oss så hjälper vi dig att ordna fram en!

Pssst…behöver du mer lyftkraft utan att kompromissa med manövrerbarheten? Spana in storebror Doosan B35X-7 och behöver du lyfta riktigt tung, ta en titt på Doosan B50X-7.

En truck i världsklass till en låg månadskostnad.

Vad innebär det att leasa en Doosan B25X-7?

Leasing är ett flexibelt sätt att finansiera din Doosan B25X-7 utan att behöva gå in med eget kapital. Istället betalar du en månatlig leasingavgift, vilket gör det lättare att hantera dina utgifter och framförallt frigör det kapital för andra affärsbehov. Leasing ger dig dessutom möjlighet att anpassa din truckflotta efter behov. Du kan enkelt uppgradera eller byta ut dina truckar när det behövs utan att fastna med föråldrade eller ineffektiva maskiner. Leasing är rätt schysst med andra ord.

Vill du ha hjälp att hitta rätt Doosan B25X-7?

Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan. Vi svarar inom en timme!