Vi har alla typer av belysning till din truck

Arbetsbelysning, Bluespot och Fence Light

Sätt rätt ljus på din truck för att göra jobbet säkrare och smidigare. Vårt belysningsutbud inkluderar LED-arbetslampor för klar sikt i mörka områden, varningsljus för att signalera truckens närvaro, bakljus som stödjer säker backning, och strålkastare som lyser upp din väg. Oavsett dina behov, har vi belysningen som gör ditt arbete lättare och säkrare. Innovativa lösningar som BlueSpot™ säkerhetsljus varnar kollegorna om din närvaro genom att projicera en ljuspunkt på golvet, och Fence Light, även kallad linjevarningslampa, skapar en synlig ljusbarriär runt trucken för extra skydd. Dessa lösningar hjälper till att minska olycksrisken och förbättra arbetsmiljön.

Belysning till din truck

Brett

Utbud

Vi har belysning för alla typer av truckar och entreprenadmaskiner. Vårt utbud inkluderar allt från LED-arbetslampor, varningsljus, bakljus och strålkastare till innovativa lösningar som Fence Light och Bluespot.
Snabb

Leverans

Tack vare vårt unika lager och samarbete med internationella leverantörer kan erbjuda snabba leveranser på all belysning.
Enkel

Installation

De flesta ljuslösningar är designade för enkel installation och kan ofta monteras utan professionell hjälp, men vi finns här om du behöver oss.

Tänk rätt kring belysning

Vilken belysning bör jag ha till min truck?

När du väljer belysning till din truck bör du fundera på miljön den ska användas i. Är arbetsplatsen inomhus, utomhus eller båda? Hur är ljusförhållandena där trucken används mest? Finns det fotgängare i området som behöver varnas? Finns det särskilda säkerhetskrav eller föreskrifter som måste följas?
LED-lampor är bra för allmän belysning, medan varningsljus och BlueSpot™ kan öka säkerheten i områden där folk går. Vi guidar dig gärna till rätt belysning för dina truckar.

Våra nöjda kunder

Patric Elmblad

Tekniker
L.G.A Transport & Service AB

Efter att ha kontaktat några företag i branschen så föll valet på VS-truck där jag fick kontakt med Magnus Göransson som på ett professionellt sätt såg till att jag fick den hjälp jag behövde. Reservdelar beställdes och kort därefter kom leveransen.

Henrik Bergström

Lager och Logistik ansvarig
OptoComp GVAB

Filip Arnesson är den bästa servicetekniker vi vet. Han är skärpt och förstår direkt vad det är som måste göras - mycket bra att ha och göra med.
Kan inte bli annat än högsta betyg.

Bernhard Pedersen

Lageransvarig
Fine Scandinavia

Jag ringde Filip Arnesson då vi hade krockat med trucken, fick snabbt hjälp av honom!

Läs mer om vad våra kunder har att säga om VS Truck

FAQ - Vanliga frågor om belysning och varningsljus

Hur påverkar belysning truckens batteritid?

LED-lampor är energieffektiva och har minimal påverkan på truckens batteritid jämfört med traditionella lampor, vilket gör dem till ett hållbart val för truckbelysning.

Kan belysning till truckar användas både inomhus och utomhus?

Ja, de flesta ljuslösningar är designade för att fungera väl i både inomhus- och utomhusmiljöer.

Kan jag använda samma belysning för alla typer av truckar?

De flesta belysningssystem är universella och kan användas på olika truckmodeller, men det är alltid bäst att kontrollera kompatibilitet.

Vilken typ av belysning är bäst för arbete i mörka utrymmen?

LED-lampor är mycket effektiva för mörka utrymmen tack vare deras starka ljus och långa livslängd.

Hur lång är leveranstiden på reservdelar?

Vi vet hur viktigt det är med en fungerande truck. En enda truck ur funktion kan skapa stora störningar i verksamheten. Våra verkstäder är utrustade med ett reservdelslager anpassat till våra kunders behov, vilket innebär att många reparationer kan genomföras direkt. Har vi inte just den reservdelen i lager så kan vi erbjuda snabba leveranstider genom våra leverantörer och samarbetspartners i Europa.

Är du på jakt efter belysning till din truck?

Fyll i så mycket du kan, enbart din mailadress är nödvändig, så återkopplar vi inom kort.</br> </br>