Säkerhetsbelysning

Fence Light till din truck

Fence Light, eller linjevarningslampa, är en typ av säkerhetsbelysning för truckar som skapar en synlig ljusbarriär runt trucken. Genom att visuellt markera truckens närvaro och arbetsområde, blir det lättare för gående och andra fordon att se var trucken befinner sig och undvika att komma för nära. I hektiska eller mörka arbetsmiljöer är det viktigt att klart kunna se var trucken är och vart den är på väg.

Belysning till din truck

Brett

Utbud

Vi har varningsljus för alla typer av truckar och entreprenadmaskiner. Vårt utbud inkluderar allt från klassiska blixtljus till innovativa lösningar som Fence Light och Bluespot.
Snabb

Leverans

Tack vare vårt unika lager och samarbete med internationella leverantörer kan erbjuda snabba leveranser på alla typer av varningsljus.
Enkel

Installation

De flesta ljuslösningar är designade för enkel installation och kan ofta monteras utan professionell hjälp, men vi finns här om du behöver oss.

Vad är vad egentligen

Fence Light eller Barrier Warning Light?

Kärt barn har många namn och Fence Light är inget undantag. Kanske har du stött på uttryck som Barrier Warning Light, linjevarningslampa, perimeterljus eller Forklift Permiter Light? Allt detta är i grund och botten en och samma produkt.

Våra nöjda kunder

Patric Elmblad

Tekniker
L.G.A Transport & Service AB

Efter att ha kontaktat några företag i branschen så föll valet på VS-truck där jag fick kontakt med Magnus Göransson som på ett professionellt sätt såg till att jag fick den hjälp jag behövde. Reservdelar beställdes och kort därefter kom leveransen.

Henrik Bergström

Lager och Logistik ansvarig
OptoComp GVAB

Filip Arnesson är den bästa servicetekniker vi vet. Han är skärpt och förstår direkt vad det är som måste göras - mycket bra att ha och göra med.
Kan inte bli annat än högsta betyg.

Bernhard Pedersen

Lageransvarig
Fine Scandinavia

Jag ringde Filip Arnesson då vi hade krockat med trucken, fick snabbt hjälp av honom!

Läs mer om vad våra kunder har att säga om VS Truck

FAQ - Vanliga frågor om Fence Light

Hur påverkar belysning truckens batteritid?

LED-lampor är energieffektiva och har minimal påverkan på truckens batteritid jämfört med traditionella lampor, vilket gör dem till ett hållbart val för truckbelysning.

Hur lång är leveranstiden på reservdelar?

Vi vet hur viktigt det är med en fungerande truck. En enda truck ur funktion kan skapa stora störningar i verksamheten. Våra verkstäder är utrustade med ett reservdelslager anpassat till våra kunders behov, vilket innebär att många reparationer kan genomföras direkt. Har vi inte just den reservdelen i lager så kan vi erbjuda snabba leveranstider genom våra leverantörer och samarbetspartners i Europa.

Kan belysning till truckar användas både inomhus och utomhus?

Ja, de flesta ljuslösningar är designade för att fungera väl i både inomhus- och utomhusmiljöer.

Är du på jakt efter Fence Light till din truck?

Fyll i så mycket du kan, enbart din mailadress är nödvändig, så återkopplar vi inom kort.</br> </br>